Vatesin tapahtumat               Muut kotimaiset              Kansainväliset tapahtumat

Vatesin tapahtumat

Vatesin tapahtumat

16.8.2017 Mitä ratkaisukeskeinen työtapa tarkoittaa käytännössä työhönvalmentajan työssä? Miten se todentuu asiakastyössä sekä asiakkaalle että sinulle valmentajana? Tuo oma asiakascase mukanasi ja työstetään yhdessä työtapaa ratkaisukeskeiseksi. Päivä on hyvin sidottu työhönvalmentajan työn omaan arkeen.22.8.2017 Helsinki. Viestinnän mittaus ei ole helppoa. Miten asettaa mitattavat tavoitteet, mitä mittareita pitäisi käyttää tai miten mittaamisen prosessit saisi tukemaan paitsi viestinnän kehittämistä myös koko organisaation tavoitteita? Tervetuloa mukaan pohtimaan omia viestinnän mittaamisen tarpeita ja tavoitteita.

Viestinnän mittaus


24.8. ja 7.9.2017, Helsinki. Haluatko oppia kirjoittamaan selkokieltä ja tietää, mikä tekstistä tekee helppolukuisen? Tervetuloa kaksipäiväiseen selkokielen kirjoituskoulutukseen, jossa tutustut selkokielen kirjoitusprosessiin ja –ohjeisiin. Koulutuksessa tehdään kirjoitusharjoituksia, joista osallistujat saavat palautetta.

Selkokieltä viestijöille! - Koulutus on täynnä


6.9.2017 Tampere - Rekrytointi, työsopimuksen solmiminen ja työvalmentajan rooli24. - 25.10.2017 Kuopio. Tänä vuonna Kyvyt käyttöön -seminaari ja Työllistämisyksiköiden johdon päivät yhdistyvät yhdeksi koulutuskokonaisuudeksi. Seminaarin uusi nimi on Työllistämisen kehittämispäivät. Tällä uudistuksella pystymme tarjoamaan kiinnostavia ja ajankohtaisia sisältöjä aiempaa laajemmalle valmentavaa ja ohjaavaa työtä tekevälle ammattilaisten joukolle.15. - 16.11.2017 Helsinki. Tänä vuonna Kyvyt käyttöön -seminaari ja Työllistämisyksiköiden johdon päivät yhdistyvät yhdeksi koulutuskokonaisuudeksi. Seminaarin uusi nimi on Työllistämisen kehittämispäivät. Tällä uudistuksella pystymme tarjoamaan kiinnostavia ja ajankohtaisia sisältöjä aiempaa laajemmalle valmentavaa ja ohjaavaa työtä tekevälle ammattilaisten joukolle.28.11.2017 Helsinki - Oikeudet ja velvollisuudet työsuhteessa sekä työsuhteen päättäminen30.11.2017 Helsinki. Yhdenvertaisuus työelämässä -seminaarissa avataan mm. yhdenvertaisuuslain ja YK:n vammaissopimuksen vaikutusta työelämään. Iltapäivällä paneudutaan käytäntöön. Tapahtuma on osa Suomi 100 vuotta -ohjelmaa.

Yhdenvertaisuus työelämässä


11.12.2017 Helsinki Koulutusseminaari tarjoaa kattauksen työllistymisen tukipalveluista sekä niitä ohjaavasta lainsäädännöstä, vastuunjaosta ja palvelujen tuottamisesta.


Vatesin tapahtumat               Muut kotimaiset              Kansainväliset tapahtumat

Kansainväliset tapahtumat


Vatesin tapahtumat | Muut kotimaiset  |  Kansainväliset tapahtumat

 

Kansainväliset tapahtumat