Julkaisut


Alla olevien julkaisujen avulla saat mm. tietopaketin työhönvalmennuksesta, hyödyllisiä vinkkejä monimuotoiseen rekrytointiin ja tietoa vammaisjärjestöjen työllisyyspalveluista. Useita kirjoista voi ladata pdf:nä, osa on maksuttomia tilata. Kaikki esitteet ovat maksuttomia ja niitä voi tilata osoitteesta vates-saatio(at)vates.fi.

Vatesin kaikki julkaisut


Työelämän valttikortit          Valitettavasti kortteja ei enää ole saatavilla.  

Työelämän valttikortit on suunnattu vammaisjärjestöjen, oppilaitosten ja työnhakijoiden käyttöön. Korteissa on korkeakoulutettujen 20 yleistä työelämätaitoa. Lisäksi pakasta löytyy Jokeri, jolla voi ilmaista korteista puuttuvan taidon. Pakassa on myös ohjekortti, jossa on esimerkkejä ryhmäharjoituksista. Kortteja voidaan hyödyntää esimerkiksi työnhakuryhmissä, joissa kartoitetaan omia vahvuuksia ja osaamista.

Kortit on toteutettu TyömarkkinaViestintä-projektissa vuonna 2014. Piirroskuvat on tehnyt opiskelija Emma-Mariella Kurkela.

Kortit ovat maksuttomia ja niitä voi tilata sähköpostitse Vates-säätiöstä, osoitteesta vates-saatio(at)vates.fi

Vahvuuteni

Työnhakija voi kartoittaa vahvuuksiaan työnhaussa Työelämän valttikorttien avulla. Tilaa maksuttomat kortit sähköpostitse: vates-saatio(at)vates.fi.

Valttikortit

Hyödyllisiä esitteitä

Tutustu esitteisiin

Rekrytointi

Työhönvalmentaja - ratkaisuja rekrytointiin

Työolot

Kyvyt käyttöön - vinkkejä työolojen mukauttamiseen

Valmennus

Työhönvalmennus
on taitolaji (kirja)