Siirry pääsisältöön

Julkaisut


Alla olevien julkaisujen avulla saat mm. tietopaketin työhönvalmennuksesta, hyödyllisiä vinkkejä monimuotoiseen rekrytointiin ja tietoa vammaisjärjestöjen työllisyyspalveluista. Useita kirjoista voi ladata pdf:nä, osa on maksuttomia tilata. Kaikki esitteet ovat maksuttomia ja niitä voi tilata osoitteesta vates-saatio(at)vates.fi.

Vatesin kaikki julkaisut


Työelämän valttikortit     

Työelämän valttikortit on suunnattu vammaisjärjestöjen, oppilaitosten ja työnhakijoiden käyttöön. Korteissa on korkeakoulutettujen 20 yleistä työelämätaitoa. Lisäksi pakasta löytyy Jokeri, jolla voi ilmaista korteista puuttuvan taidon. Pakassa on myös ohjekortti, jossa on esimerkkejä ryhmäharjoituksista. Kortteja voidaan hyödyntää esimerkiksi työnhakuryhmissä, joissa kartoitetaan omia vahvuuksia ja osaamista.

Kortit on toteutettu TyömarkkinaViestintä-projektissa vuonna 2014. Piirroskuvat on tehnyt opiskelija Emma-Mariella Kurkela.

Kortit ovat maksuttomia ja niitä voi tilata sähköpostitse Vates-säätiöstä, osoitteesta vates-saatio(at)vates.fi. Lähetämme korkeintaan 2 pakkaa/organisaatio.

Vahvuuteni

Työnhakija voi kartoittaa vahvuuksiaan työnhaussa Työelämän valttikorttien avulla. Tilaa maksuttomat kortit sähköpostitse: vates-saatio(at)vates.fi.

Valttikortit

Hyödyllisiä esitteitä

Rekrytointi

Työhönvalmentaja - osaava ja luotettava kumppani

Työhönvalmentaja-esitteen kansi, jossa neljä ihmistä ja kaksi heistä kättelee.

Työolot

Kyvyt käyttöön - vinkkejä työolojen mukauttamiseen

Valmennus

Työhönvalmennus
on taitolaji (kirja, pdf)

Mielenterveys ja työ -esite

Vates julkaisee vamma/sairaus ja työ -esitesarjaa. Tutustu esim. Mielenterveys ja työ -esitteeseen. 

Mielenterveys ja työ -esitteen kansi, jossa kasveja ja kastepisaroita.

Viestinnän työkirja työhönvalmentajille

Opas tarjoaa harjoituksia ja vinkkejä käytännön ohjaus- ja valmennustyötä tekeville ammattilaisille. Hinta: 10 euroa + postikulut. Lue työkirjasta tästä linkistä.