Siirry pääsisältöön

Disability Employment Forum

22.10.2020 - 22.10.2020

Tule mukaan kehittämään työnantajayhteistyötä!

Aika: 22.10.2020 klo 9.30-15.30
Paikka: JUJU-keskus, Takomotie 8, Helsinki
Hinta: Maksuton

Disability Employment Forum on Vates-säätiön uusi konsepti vammaisten ja osatyökykyisten työllistymisen edistämiseksi.

Tavoitteena on kehittää työnantajayhteistyötä. Vuosittain järjestettävä tapahtuma on osa työnantajien kanssa käytävää vuoropuhelua ja tiedotusta tukimuodoista, palveluista ja käytännöistä, joilla voidaan edistää vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden työllistymistä. Teemaa nostetaan esiin eri yhteyksissä osana Vatesin toimintaa.

Disability Forum on kanava niille, jotka kaipaavat tukea ja vinkkejä työnantaja- ja yritysyhteistyön kehittämiseen käytännössä. Voit osallistua keskusteluun esim. Vatesin somekanavilla ja kertoa ajatuksistasi sähköpostitse tai kun tapaamme kasvokkain. Keskustelun pohjalta rakennamme seuraavaa tapahtumaa, joka järjestetään 22.10.2020.

Mielenterveyden keskusliitto.

Yhteistyössä Mielenterveyden keskusliitto.

Seuraa Disability Employment Forum -sivua ja osallistu keskusteluun! Lisätietoja tapahtumasta tulossa lähempänä tilaisuutta.

Disability Employment Forumin sivulle


Ilmoittaudu ennakkoon!

Kun ilmoittaudut ennakkoon, saat ajankohtaista tietoa seminaarista suoraan sähköpostiisi. Huomioithan, että ennakkoilmoittautuminen ei sido sinua osallistumaan eikä automaattisesti varmista sinulle paikkaa seminaarista. Olemme sinuun yhteyksissä, kun ohjelma valmistuu ja varsinainen ilmoittautuminen aukeaa.

Ennakkoilmoittautuminen (linkki aukeaa uuteen välilehteen)


Lisätietoja:

Kehittämispäällikkö Kaija Ray
044 0724 944
kaija.ray(at)vates.fi

Viestintäsuunnittelija Annemaria Ojanperä
044 7055 422
annemaria.ojanpera(at)vates.fi

takaisin tapahtumiin