Siirry pääsisältöön

Kainuun verkostotilaisuus

29.09.2022 - 29.09.2022

Hankeverkoston aloitustyöpaja - Merkitse päivämäärä kalenteriisi

Aika: to 29.9.2022 klo 13-16
Paikka: Kajaani (paikka ilmoitetaan myöhemmin)
Hinta: Maksuton

Kenelle?
Kainuun alueen työllisyyttä edistävien hankkeiden toimijoille, hankkeita suunnitteleville sekä hankkeiden kanssa yhteistyötä tekeville, kuten työllisyyden kuntakokeilun henkilökunnalle, TE-toimiston ja hyvinvointialueen henkilöstölle, oppilaitoksille, yrityksille ja työllistymistä edistäville järjestöille.

Miksi?
Merkittävä osa työllisyystoiminnasta toimii hankerahoituksella. Hankkeiden onnistunut toiminta edellyttää yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, ja muut toimivat puolestaan hyötyvät hankkeiden tuomasta panoksesta. Useiden samanaikaisten muutosten keskellä yhteistyö ja asiakasohjaus voivat kuitenkin olla haastavia, samoin hankkeiden välinen yhteistyö. Työpajan tarkoituksena on koota Kainuun alueella toimivia hankkeita yhteen ja luoda verkosto, joka auttaa yhteistyön rakentumista ja tiedon vaihtoa niin hankkeiden kesken kuin eri sektorien välillä.

Mitä hyödyt?
Pääset verkostoitumaan alueen hankkeiden ja muiden toimijoiden kanssa. Työpaja toimii lähtölaukauksena Kainuun hankeverkoston toiminnalle. Tule mukaan kehittämään verkoston toimintatapaa sekä kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista yhteisistä teemoista!

Ohjelma ja aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuman järjestää Vates-säätiön aluetoiminta yhteistyössä Kainuun työllisyyden kuntakokeilun, OSAKSI-hankkeen, Klubitalo Tönärin, Nakertaja-Hetteenmäen kyläyhdistyksen, Spartakin ja Hakan kanssa.


Ilmoittaudu mukaan

Viimeinen ilmoittautumispäivä on to 22.9.

Ilmoittautuminen (aukeaa uuteen välilehteen)


 

Lisätietoja:
aluekoordinaattori Minna Tarvainen
minna.tarvainen(at)vates.fi
puh. 044 421 4645

takaisin tapahtumiin