Työllistämisen kehittämispäivät, Helsinki

18.11.2020 - 19.11.2020

Työllistämisen kehittämispäivät tulevat taas!

Merkitse päivämäärä kalenteriisi ja ilmoittaudu ennakkoon.

Aika: 18.-19.11.2020
Paikka: Helsinki

Marraskuiset Työllistämisen kehittämispäivät järjestetään Helsingissä. Seminaarissa on totuttuun tapaan yleisluentoja sekä vapaasti valittavia rinnakkaistyöryhmiä. Päivien teemana on: Työelämän muutosten mahdollisuudet.

Ohjelmassa on yhteisiä ajankohtaisiin teemoihin painottuvia kokonaisuuksia sekä monipuolinen tarjonta vapaasti valittavia asiantuntijaryhmiä, joissa alan henkilöstö voi kehittää vuorovaikutteisesti oman työnsä sisältöjä. Seminaari tarjoaa sisältöä ajankohtaisista erityisryhmien työllistämisen kysymyksistä monipuolisesti työllistämiskentän eri asiantuntijaryhmille, niin sosiaalisten työllistämisen esimies- ja valmennushenkilöstölle, kuntien, kaupunkien ja järjestöjen työllisyysasiantuntijoille kuin hanke- ja kehittämistyötä tekeville.

Kiipula.

Kehittämispäivät järjestetään yhteistyössä Kiipulan kanssa.


Hinnat

1 päivä

  • 180 euroa - Vates-säätiön taustayhteisöjen työntekijät
  • 210 euroa - perushinta

2 päivää

  • 320 euroa - Vates-säätiön taustayhteisöjen työntekijät
  • 350 euroa - perushinta

 

Ilmoittaudu ennakkoon

Kun ilmoittaudut ennakkoon, saat ajankohtaista tietoa seminaarista suoraan sähköpostiisi. Huomioithan, että ennakkoilmoittautuminen ei sido sinua osallistumaan eikä automaattisesti varmista sinulle paikkaa seminaarista. Olemme sinuun yhteyksissä, kun ohjelma valmistuu ja varsinainen ilmoittautuminen aukeaa.

Ilmoittaudu ennakkoon


Lisätietoja

kehittämiskoordinaattori Anne Korhonen
anne.korhonen(at)vates.fi
puh. 045 676 5473

takaisin tapahtumiin