Siirry pääsisältöön

Työllistämisen kehittämispäivät, Helsinki

18.11.2020 - 19.11.2020

Työllistämisen kehittämispäivät tulevat taas!

Merkitse päivämäärä kalenteriisi ja ilmoittaudu ennakkoon.

Aika: 18.-19.11.2020
Paikka: Helsinki

Marraskuiset Työllistämisen kehittämispäivät järjestetään Helsingissä. Seminaarissa on totuttuun tapaan yleisluentoja sekä vapaasti valittavia rinnakkaistyöryhmiä. Päivien teemana on: Työelämän muutosten mahdollisuudet. Tulemme myös painottamaan sisällöissä nykyisen tilanteen tuomat hyvät etäohjauksen ja -tuen uudet sovellukset.

Ohjelmassa on yhteisiä ajankohtaisiin teemoihin painottuvia kokonaisuuksia sekä monipuolinen tarjonta vapaasti valittavia asiantuntijaryhmiä, joissa alan henkilöstö voi kehittää vuorovaikutteisesti oman työnsä sisältöjä. Seminaari tarjoaa sisältöä ajankohtaisista erityisryhmien työllistämisen kysymyksistä monipuolisesti työllistämiskentän eri asiantuntijaryhmille, niin sosiaalisten työllistämisen esimies- ja valmennushenkilöstölle, kuntien, kaupunkien ja järjestöjen työllisyysasiantuntijoille kuin hanke- ja kehittämistyötä tekeville.

Kiipula.

Kehittämispäivät järjestetään yhteistyössä Kiipulan kanssa.

Tutustu ohjelmaan tapahtuman nettisivuilla


Ehdota työryhmää

Mitä haluaisit jakaa muille alan ammattilaisille omasta työstäsi, toimintatavastasi, hankkeestasi tai kokemuksestasi? Etsimme nyt rinnakkaistyöryhmiin vetäjiä, joten vaikuta seminaarin ohjelmaan ja tuo oma osaamisesi esille.

Toivomme saavamme monista näkökulmista ja eri toimijoilta käytännön läheisiä ja osallistavia esityksiä, joissa käsitellään oman työn kehittämistä sekä pohditaan työelämän muutosten tuomia mahdollisuuksia sekä osaamisen tarpeita.

Syksyn ohjelmassa nostetaan nykyisen tilanteen tuomat hyvät etäohjauksen ja -tuen sovellukset. Tuo oma hyvä käytäntösi esille ja saa näkyvyyttä omalle työllesi ja organisaatiollesi! Jokaisesta työryhmästä yksi vetäjä pääsee seminaariin ilmaiseksi.

Ehdota työryhmää 4.6. mennessä (linkki aukeaa uuteen välilehteen)


Hinnat

1 päivä

  • 180 euroa - Vates-säätiön taustayhteisöjen työntekijät
  • 210 euroa - perushinta

2 päivää

  • 320 euroa - Vates-säätiön taustayhteisöjen työntekijät
  • 350 euroa - perushinta

 

Ilmoittaudu ennakkoon

Kun ilmoittaudut ennakkoon, saat ajankohtaista tietoa seminaarista suoraan sähköpostiisi. Huomioithan, että ennakkoilmoittautuminen ei sido sinua osallistumaan eikä automaattisesti varmista sinulle paikkaa seminaarista. Olemme sinuun yhteyksissä, kun ohjelma valmistuu ja varsinainen ilmoittautuminen aukeaa.

Ilmoittaudu ennakkoon tästä (linkki aukeaa uuteen välilehteen)


Lisätietoja

kehittämiskoordinaattori Anne Korhonen
anne.korhonen(at)vates.fi
puh. 045 676 5473

takaisin tapahtumiin