Siirry pääsisältöön

Vates-päivä

01.10.2020 - 01.10.2020

Tervetuloa Vates-päivään 1.10.2020! 

Aika: torstai 1.10.2020
Paikka: Tiedekeskus Heureka, Vantaa

Vates-päivä on sosiaalisen työllistämisen toimialan ajankohtaisiin teemoihin keskittyvä seminaari. Se järjestetään 1.10.2020. Keskitymme tänä vuonna erityisesti työn murrokseen ja pohdimme yhdessä toimialan asemaa työelämän muutoksen tuulissa.

Päivän teemana on Tulevaisuuden työ – kaikille avoimet työmarkkinat.

Aamupäivällä paneudumme ajankohtaisiin ilmiöihin ja kansainvälisten virtausten vaikutuksiin esimerkiksi päätöksenteossa. Kuulemme hallitusneuvos Liisa Heinoselta (TEM) EU-tason kuulumisia. Asiantuntija Anni Kyröläinen (TEM) puolestaan avaa tarkemmin työ- ja elinkeinoministeriön yhdenvertaisuusselvitystä sekä pohtii työn muutosta erityisesti vammaisten henkilöiden kannalta.

Iltapäivällä on luvassa käytännönläheisiä tietoiskuja, vinkkejä ja kokemuksia sekä kotimaiselta että kansainväliseltä kentältä. Osa ohjelmasta jakautuu kahteen rinnakkaiseen osioon, joista osallistujat voivat valita itselleen ajankohtaisimman vaihtoehdon.

Lopuksi paneudumme vielä tämänhetkisiin tutkimuksiin, hankkeisiin ja työn tekemisen tapoihin.

Tule mukaan pohtimaan, miltä tulevaisuus näyttää!

Päivän aikana luovutetaan Tulisielu-tunnustus.


 

Kohderyhmä

Tapahtuma sopii sisällöltään työllisyyspalvelujen kehittäjille ja tuottajille. Muun muassa esimiehet, kehittäjät, hanketyöntekijät ja hankkeita suunnittelevat asiantuntijat saavat työhönsä uutta perspektiiviä. Ohjelma soveltuu myös työelämän tutkijoille.


 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Vates-päivän ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu. Voit tutustua ohjelmaan ja ilmoittautua mukaan Vates-päivien nettisivuilla.

Vates-päivän nettisivuille


Hinta

  • 210 euroa (perushinta)
  • 170 euroa (Vates-säätiön taustayhteisöjen työntekijät)

 

Lisätietoja

kehittämispäällikkö Kaija Ray
kaija.ray(at)vates.fi
044 072 4944

järjestösihteeri Meeri Riihelä
meeri.riihela(at)vates.fi
044 773 5708

takaisin tapahtumiin