Vates-päivät, Vantaa

15.05.2019 - 16.05.2019

Aika: 15. - 16.5.2019                                            Merkitse päivämäärät jo kalenteriisi.
Paikka: Heureka, Vantaa

Vates-päivät on valtakunnallinen sosiaalisen työllistämisen kaksipäiväinen seminaari, joka järjestetään 14. kerran. Vates-päivillä on jälleen tuhti annos ajankohtaisia keskustelunaiheita työllistämisestä.

Päivien teemana on Työkyvyn arviointi.

Hallituksen OTE-kärkihankkeen jälkeen ministeriöt ovat alkaneet valmistella työkykyohjelmaa, jonka tarkempi rakenne ja sisältö selvinnevät vasta uuden hallituksen myötä. Työkyvyn käsite ja sen arviointi oli oleellisena osana tuoreessa Raija Kerättären ja Tuija Oivon selvitystyössä.

Työkyvyn arvioinnin monia käytäntöjä kritisoidaan edelleen irrallisiksi tai väärässä vaiheessa tehdyiksi. Aiheeseen liittyy paljon erilaisia asenteita ja ristiriitaisuuksia. Palvelujärjestelmän sirpaleisuus heijastuu käytäntöjen kehittämiseen.
Vates-päivien ohjelmassa ensimmäisenä päivänä pääteemana on työkyky ja sen arvioinnin erityiskysymykset työhön pääsyn näkökulmasta. Päivän aikana jaetaan myös Tulisielu-tunnustus.

Toisena päivänä tarkastelemme työkyvyn arviointia työssä pysymisen näkökulmasta. 16.5. on myös Job Shadow Day, jonka huomioimme päivän ohjelmassa.

Ohjelmarunko on valmistumassa, mutta vielä ehdit vaikuttaa. Mistä sinä haluaisit päivien aikana kuulla?

Ota yhteyttä: kehittämispäällikkö Kaija Ray, kaija.ray(at)vates.fi, 0440 724 944

Vates-päivien sivuille

Lisätietoja:
Kehittämispäällikkö Kaija Ray
puh. 0440 724 944
kaija.ray(at)vates.fi

takaisin tapahtumiin