Julkaisut ja esitteet


Tavoitteena työelämä? Alla olevien julkaisujen avulla saat sekä kattavan tietopaketin työhönvalmennuksesta että hyödyllisiä vinkkejä rekrytointiin. Kirjat voi ladata pdf:nä, esitteet ovat maksuttomia ja niitä voi tilata osoitteesta vates-saatio(at)vates.fi.

Vatesin kaikki julkaisut


 Työelämän valttikortit 

Työelämän valttikortit on suunnattu vammaisjärjestöjen, oppilaitosten ja työnhakijoiden käyttöön. Korteissa on korkeakoulutettujen 20 yleistä työelämätaitoa. Lisäksi pakasta löytyy Jokeri, jolla voi ilmaista korteista puuttuvan taidon. Pakassa on myös ohjekortti, jossa on esimerkkejä ryhmäharjoituksista. Kortteja voidaan hyödyntää esimerkiksi työnhakuryhmissä, joissa kartoitetaan omia vahvuuksia ja osaamista.

Kortit on toteutettu TyömarkkinaViestintä-projektissa vuonna 2014. Piirroskuvat on tehnyt opiskelija Emma-Mariella Kurkela.

Kortit ovat maksuttomia ja niitä voi tilata sähköpostitse Vates-säätiöstä, osoitteesta vates-saatio(at)vates.fi. Toimitamme korkeintaan 2 pakkaa/organisaatio.

Vahvuuteni

Työnhakija voi kartoittaa vahvuuksiaan työnhaussa Työelämän valttikorttien avulla. Tilaa maksuttomat kortit sähköpostitse: vates-saatio(at)vates.fi.

Valmennus

Työhönvalmennus
on taitolaji (kirja, pdf)

Rekrytointi

Työhönvalmentaja - osaava ja luotettava kumppani

Työhönvalmentaja-esitteen kansi, jossa neljä ihmistä ja kaksi heistä kättelee.

Job Shadow Day

Job Shadow Day on vuosittain päivä, jolloin erityistä tukea tarvitseva voi kokeilla kiinnostavaa työtä työpaikalla. Vates koordinoi päivää. Työnantajien ja työn seuraajien lisäksi päivää ovat toteuttamassa lähettävät tahot, jotka etsivät sopivia työnantajia seuraajille. 

Job Shadow Day -esite, jossa kaksi ihmistä kannessa sekä logo

Hyödyllisiä esitteitä

Tutustu esitteisiin

Työolot

Kyvyt käyttöön - vinkkejä työolojen mukauttamiseen