Siirry pääsisältöön

Työhönvalmennuspalvelu työnantajille

"Räätälöidään työntekijälle sopivia työpaikkoja ja tuetaan työnantajaa työntekijän perehdytyksessä ja erilaisten tukien hakemisessa."

Työhönvalmennuspalvelun käyttäminen on työnantajalle turvallinen tapa rekrytoida työntekijöitä. Työhönvalmentaja tuntee asiakkaansa vahvuudet, osaamisen ja pystyy antamaan oikean kuvan työllistyjän työkyvystä.

Työhönvalmentajat nainen ja mies tutkijat papereita.

Työhönvalmentajat etsivät ja räätälöivät työntekijälle sopivia työpaikkoja ja työtehtäviä sekä tukevat työnantajaa työntekijän perehdytyksessä ja erilaisten tukien hakemisessa.

Työhönvalmentaja toimii sekä työntekijän että työyhteisön tukena. Työhönvalmentajapalvelu voidaan hankkia tukemaan vammaisen, osatyökykyisen tai pitkäaikaistyöttömän työhön paluuta ja työssä pysymistä.

Työhönvalmennuspalvelua tarjoavat erilaiset yritykset, järjestöt, säätiöt, yhdistykset, oppilaitokset, kunnat ja kaupungit.

Palvelun voi hankkia omalle asiakkaalleen esimerkiksi TE-toimisto, työvoiman palvelukeskus tai KELA. Myös eläkevakuutusyhtiöt ja liikenne- ja tapaturmavakuutusyhtiöt hankkivat työhönvalmentajien palvelua. Työhönvalmentajapalvelu voi olla myös osa erilaisten työllistämisprojektien toimintaa.

Kuva: Christian Julin