Siirry pääsisältöön

Avoimet ovet - verkostoitumista ja ideointia

10.03.2016

Vates järjesti Avoimet ovet karkauspäivänä 29.2., ajatuksena viettää leppoisa iltapäivä tutustuen ja kuulumisia vaihtaen ilman virallista ohjelmaa. Puheita ei pidetty, vaan osallistujat hakeutuivat vapaasti toistensa luo päivittämään ajankohtaisia työasioita ja tunnustelemaan, löytyisikö ennestään tuntemattomien kanssa jotain yhteistä työsäveltä.

Tunnelmaa piti koko tilaisuuden ajan yllä musisoinut Seppo Luusalon ja Pekka Nylundin duo, joka vahvistui ajoittain trioksi Ärri-koiran innostuessa ”laulamaan” mukana. Karkauspäivän teeman mukaisesti keskustelu kääntyi ajoittain naisten harvinaiseen kosintaoikeuteen, olihan yksi huone sisustettu hamekankain ja koltuin teemaan sopivaksi. Kosintaideoitakin kalasteltiin, ja jokunen hauska vinkki saatiin saaliiksi. Niin ikään Vates pyysi ehdotuksia uuden pienen neuvotteluhuoneen nimeksi, eikä tyhjin käsin jääty. Nimeä ei vielä ole lopullisesti päätetty, mutta kiitämme mainioista ehdotuksista!

Noin 30 vieraan ja reilun kymmenen vateslaisen yhteinen iltapäivä oli kuullun palautteen perusteella onnistunut, eikä Vates epäröi järjestää vastaavanlaista kokoontumista uudelleenkin. Uusia tuttavuuksia syntyi osallistujien kesken useita, mikä oli ilahduttavaa.

Paljon kiitoksia vielä vieraillemme!

Vatesin väki