Siirry pääsisältöön

Vastaa kyselyihin toimeentulon vaarantumisesta ja kriisiavun saatavuudesta

24.05.2016

Vastaa yhteen tai kahteen Kuluttajaparlamentin kyselyyn 31.5. mennessä ja olet mukana tekemässä tärkeää vaikuttamistyötä.

Monet ovat huolestuneita hallituksen leikkauksien kohdistumisesta vähävaraisiin ja heikompiosaisiin. Tällä kyselyllä kartoitetaan, mitä jo toteutuneet ja tulevat säästötoimet vaikuttavat ihmisten elämään ja onko tilanne johtamassa siihen, että yhä useampi kuluttaja joutuu tinkimään perustarpeistaan. Koetko, että säästötoimenpiteet vetävät oman taloutesi entistä tiukemmalle vai ovatko vaikutukset vähäiset?

Pääset vastaamaan kyselyyn linkin kautta: https://my.surveypal.com/VaaraantuukotoimeentuloKP952016

Onko sinua tai lastasi kohdannut jokin kriisi? Olisiko tällöin tarvittu kriisistä selviytymisen tueksi kriisiapua? Perheen kriisitilanne voi johtua esimerkiksi avioerosta, perheenjäsenen kuolemasta, vakavasta sairastumisesta tai onnettomuudesta. Tällaiset kriisit vaikuttavat voimakkaasti perheen elämään ja ulkopuolinen tuki voi olla tarpeen.

Pääset vastaamaan kyselyyn linkin kautta: https://my.surveypal.com/Lastennuortenkriisiapu-KP952016

Kiitämme vastauksistasi, se on arvokas! Kyselyt ovat avoinna 31.5. asti!

Osallistumalla kyselyyn voit voittaa elämyslahjakortin, jonka palkintona on 100 euron arvoinen elämyslahjakortti. Kyselyn tulokset käsitellään anonyymisti eikä arvontaa varten annettuja nimi- ja osoitetietoja voida yhdistää vastauksiin.

Kyselyt toteuttaa Kuluttajaliiton koordinoima järjestöjen vaikuttamisfoorumi Kuluttajaparlamentti. Lisätietoa Kuluttajaparlamentista Kuluttajaliiton sivuilta www.kuluttajaliitto.fi

Vates-säätiö sr on mukana Kuluttajaparlamentin toiminnassa v. 2016. Toimintaan kutsutaan yhteisöjä vuodeksi kerrallaan.