Siirry pääsisältöön

Juhuu, hopeaa tuli!

19.05.2017

"Juhuu, hopeaa tuli! Onnittelut SM-mitalistille! Onnea myös muille finalisteille" ja muut iloiset toivotukset ovat vallanneet erityis- ja muiden ammattioppilaitosten some-kanavien sivuja, kun ammattitaidon SM-tason TaitajaPLUS-kilpailun mitalit jaettiin eilen Helsingissä. TaitajaPLUS käydään vuosittain Taitaja-kilpailun yhteydessä. Siihen voivat osallistua kaikki perustutkinto-opiskelijat, joille on oppilaitoksessa laadittu henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma eli HOJKS.

TaitajaPLUS on esteetön ja kaikkien Taitaja-kilpailun lajien kanssa yhdenvertainen. Erityistä tukea tarvitseva opiskelija voi osallistua myös yleiseen Taitajaan, ja osallistujia on yleensä vuosittain. Tänä vuonna esimerkiksi Noora Saviniemi Ammattiopisto Luovista sai pronssia Taitaja-kilpailun puhdistuspalvelu-lajissa!

Kilpailun tavoitteena on edistää ammatillisen erityisopetuksen arvostusta, tukea nuoria ammatin valinnassa sekä kertoa heidän osaamisestaan työnantajille.

Poimintoja oppilaitosten Facebook-sivuilta kisahuuman loppumetreillä ja linkit oppilaitosten sivuille TaitajaPLUS-uutisiin.

Linkki tuloksiin Taitaja2017-sivuilla

Bovallius-ammattiopisto
"Antti Ikonen Jyväskylästä toi hopeaa Bovalliukselle TaitajaPLUS puhdistuspalvelujen kilpailusta. Onnea SM-mitalistille!"

Uutinen Bovalliuksen sivuilla

Taitajaplus - puhdistuspalvelun mitalikolmikko Antti Ikonen (Bovallius-ammattiopisto), Nette Tuominen (Keskuspuiston ammattiopisto) ja Janica Hirvenkivi (Keskuspuiston ammattiopisto).Kuva: Skills Finland / Pasi Henriksson (Stadin ammattiopisto)Keskuspuiston ammattiopisto
"Tuplavoitto lähihoitajien TaitajaPLUS-sarjassa! Onnea timanttisesta tiimityöskentelystä kultamitalistit Perttu Viitala ja Ville Numminen sekä hopeakaksikko Mikaela Teromaa ja Hanna Gröhn!"

"Nette Tuominen ja Janica Hirvenkivi ovat TaitajaPLUS puhdistuspalvelusarjan kisakonkareita! Osallistuminen aiempiin kisoihin tuotti tulosta, kun Nette nappasi kirkkaimman mitalin ja Janica sijoittui upeasti pronssille."

Uutinen Keskuspuiston sivuilla

Validia Ammattiopisto
Johannes Sorvari toi kultaa ja Juho Rautiainen pronssia TaitajaPlus logistiikan finaalissa. Paljon onnea molemmille!


Kiipulan ammattiopisto
Juhuuuu! Hopeaa tuli! :) Logistiikassa Juho pokkasi hienosti hopean, Tuomas upeasti viidentenä. Lähihoitajamme Mikko ja Iida sijoittuivat neljänsiksi. Onnea kaikille - olette taitavia taitajia!!!

Juho Toivonen  (Kiipulan ammattiopisto) osallistui logistiikka-lajiin ja sijoittui toiseksi. Kuva: : Skills Finland / Vilho Malmi (Stadin ammattiopisto)
Uutinen Kiipulan sivuilla


Rasekon ammattiopisto
Upeaa, Rasekon Taitaja-joukkue!
Heidi Helenius ja Salla Saarinen ansaitsivat kultaa TaitajaPlus Kokki-kilpailussa! Matias Lähteenmäki tuo kotiin pronssimitalin autoasennuksesta! Suuret onnittelut mitalisteille!

Ammattiopisto Luovi

"Puhdistuspalvelu-lajissa kilpaillut Noora Saviniemi nappasi suorituksellaan pronssimitalin. Onnea Nooralle hienon kilpailusuorituksen ja mitalisijan johdosta!"

Uutinen Luovin sivuilla

Pohjois-Karjalan ammattiopisto

"Myös TaitajaPlus-kilpailijat, lähihoitajakaksoset Julia ja Jasmin menestyivät - pronssia! Saara oli visuaalisessa myyntityössä neljäs."


Onnittelut myös muille finalisteille! Ammattitaidon SM-finaalipaikka on jo itsessään mahtava saavutus.