Siirry pääsisältöön

Vates ja KeKo-hanke Kuntamarkkinoilla: järjestöjen osaaminen alueuudistuksessa tunnistettava

30.08.2018

Kuvakaappaus Kuntamarkkinoiden sivuilta.Tänä vuonna Vates haluaa Kuntamarkkinoilla tuoda esiin erityisesti järjestöjen roolia tärkeinä yhteistyökumppaneina tuetun työllistymisen palveluissa niin kuntien kuin maakuntienkin kumppaneina.

Kutsumme Sinut kuuntelemaan tietoiskuamme ke 12.9. klo 9.30-9.50 K-kerroksessa otsikolla Rinnalla, tukien ja ohjaten - Järjestöjen kumppanuus työllisyydenhoidossa. Puhujina KeKo - kehittämisen koordinaatiohankkeen hankepäällikkö Mari Toivonen ja hankesihteeri Tuuli Riisalo-Mäntynen

Mari Toivonen kirjoittaa Kuntamarkkinat-blogissaan, että järjestöjen mielestä sote- ja maakuntauudistuksessa täytyy tunnistaa ja tunnustaa järjestöjen osaaminen myös tuetun työllistämisen palveluissa. Toisaalta järjestöjen on itse pohdittava rooliaan tulevaisuudessa.

Lue Marin blogikirjoitus (aukeaa uuteen välilehteen)

Tule myös keskustelemaan yhteistyön muodoista ja hankkimaan tai jakamaan tietoa järjestöjen mahdollisuuksista edistää työllistymiseensä tukea tarvitsevien työhön pääsyä tai siellä pysymistä.Olemme K-kerroksessa osastolla A6 ke 12.9. klo 9-17 ja to 13.9. klo 9-15.

Vates nostaa eduskunta- ja maakuntavaalikeskusteluihin järjestöjen aseman lisäksi kaksi muuta aihetta: työllisyyspalveluiden on oltava saavutettavia ja koulutuspolku toiselta asteelta työelämään on varmistettava.

Tutustu Vatesin vaaliteeseihin