Siirry pääsisältöön

Essi-Maria Heikura aloitti Vatesissa koulutussopimuksella

05.02.2021

Essi tietokoneella. Essillä punaiset lyhyet hiukset ja silmälasit sekä roosa paita.Olen Essi-Maria Heikura, 20-vuotias merkonomiopiskelija. Luonteeltani olen aktiivinen, sanavalmis, reipas ja huolellinen. 

Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta Ammattiopisto Livessä. Olen Vates-säätiössä koulutussopimusjaksolla 2.2.-26.3.2021, osana Vates-säätiön työyhteisöä.

Toivon, että saisin varmempaa otetta työelämään.

Vapaa-ajallani harrastan sähköpyörätuolijalkapalloa ja -salibandyä, partiota, sosiaalisten medioiden ja nettisivujen päivittämistä ja maalaamista.

Olen kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja vammaisten oikeuksista. Haluan valmistua merkonomiksi, jotta on helpompi työllistyä ja tehdä unelmista totta. Haluaisin päästä töihin konsultoimaan esimerkiksi vammaisten asumispalveluyksiköiden toimintaa ja asiakastyytyväisyyttä. Pidän huolen siitä, että kaikkia kohdellaan hyvin ja tasavertaisesti.

Seuraa minua sosiaalisessa mediassa, kanaviini pääset seuraavalta sivulta (linkki avautuu uuteen välilehteen):

Essi-Maria Vaikuttaa – Saavutettava yhteiskunta ja palvelut

Kommentointi

Huom. Kommentin jättämällä yhteystietosi, myös sähköpostiosoite, eivät tule Vatesin tietoon. Jos toivot Vatesilta vastausta kommenttiisi, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi kommentin kera myös seuraavaan osoitteeseen:kati.savela-vilmari(at)vates.fi Kiitos!