Siirry pääsisältöön

Sotek-säätiöstä Vatesin 48. taustayhteisö

13.01.2021

Sotek-säätiö sr on liittynyt Vatesin taustayhteisöjen joukkoon ja on Vatesin 48. taustayhteisö.Sotekin logo.

Sotek-säätiö sr on voittoa tavoittelematon työllistämistoimija Kymenlaaksossa ja Itä-Uudellamaalla. Sotek on perustettu vuonna 2004 ja se tuottaa kokemuksella ja vahvalla asiantuntemuksella yksilöllisiä, monipuolisia ja laadukkaita palveluja vaikeasti työllistyville. Toiminta on vastuullista ja asiakaslähtöistä, ja palveluja ja toimintaa kehitetään yhteistyössä toimintaympäristöjen kanssa. Palvelujen kohderyhmiä ovat muun muassa pitkäaikaistyöttömät, osatyökykyiset, kehitysvammaiset, mielenterveyskuntoutujat, maahanmuuttajat ja ammatillista koulutusta vailla olevat nuoret.

Marjo Jokipii.Sotekin toimitusjohtaja Marjo Jokipii sanoo, että säätiö liittyi Vatesin taustayhteisöksi, koska säätiö on tehnyt yhteistyötä Vatesin kanssa pitkän aikaa.

- Vates tekee hyvää, merkittävää ja pitkäjänteistä vaikuttamis- ja kehittämistyötä kohderyhmämme työllisyyden edistämiseksi, siksi haluamme olla mukana. Myös Vates varmasti hyötyy yhteistyöstä kanssamme, Marjo Jokipii toteaa.

Sotekissa uskotaan siihen, että työ ja toiminta ovat avaimia hyvinvointiin ja osallisuuteen yhteiskunnassa.

Sotek-säätiöllä on toimipisteitä Haminassa, Kotkassa ja Porvoossa. Sotek-säätiö vastaa Karhulan, Kotkan, Haminan, Jumalniemen ja Porvoon Goodwill-myymälöistä.

Sotekilla on myös kahvilatoimintaa Kotkassa ja Karhulassa. Kahvila Limessä ja LounasKahvila Limessä työskentelee kuntouttavan työtoiminnan ja vammaispalveluiden asiakkaita sekä palkkatukityöntekijöitä. Limet toimivat kahvila- ja ravintola-alasta kiinnostuneiden, alalle aikovien ja jo ennestään alalla työskennelleiden sekä sitä opiskelleiden valmennus- tai työpaikkana.

Kommentointi

Huom. Kommentin jättämällä yhteystietosi, myös sähköpostiosoite, eivät tule Vatesin tietoon. Jos toivot Vatesilta vastausta kommenttiisi, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi kommentin kera myös seuraavaan osoitteeseen:kati.savela-vilmari(at)vates.fi Kiitos!