Siirry pääsisältöön

Jatkuvan oppimisen digitaalisen palvelukokonaisuuden sidosryhmäfoorumi asetettu

17.03.2022

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja työ- ja elinkeinoministeriö on asettanut Jatkuvan oppimisen digitaalisen palvelukokonaisuuden sidosryhmäfoorumin. Sidosryhmäfoorumin toimikausi on 16.3.2022–1.6.2025.

Vates-säätiöstä sidosryhmäfoorumiin on nimetty kehittämispäällikkö Jukka Lindberg. Sidosryhmäfoorumin puheenjohtajana toimii ylijohtaja Petri Lempinen, opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Sidosryhmäfoorumi tukee Jatkuvan oppimisen digitaalisen palvelukokonaisuuden kehitystyötä. Sidosryhmäfoorumissa kuullaan eri toimijoiden ja asiantuntijoiden näkemyksiä ja tarpeita, edistetään vuoropuhelua eri sidosryhmien välillä sekä luodaan yhteistä ymmärrystä kehitteillä olevasta jatkuvan oppimisen digitaalisesta palvelukokonaisuudesta.

Sidosryhmäyhteistyötä tehdään vuorovaikutteisesti ja osallistavia työtapoja hyödyntäen järjestämällä muun muassa työpajoja, tapaamisia sekä verkkokuulemisia.

Jatkuvan oppimisen digitalisaatio-ohjelmaa on valmisteltu osana Suomen elpymis- ja palautumissuunnitelmaa. Päätavoitteena Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus -hankkeessa on rakentaa yksilöiden koko elinkaaren ajan käytössä oleva valtakunnallinen jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus tukemaan sujuvia siirtymiä koulutuksen ja työelämän välillä.

Kommentointi

Huom. Kommentin jättämällä yhteystietosi, myös sähköpostiosoite, eivät tule Vatesin tietoon. Jos toivot Vatesilta vastausta kommenttiisi, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi kommentin kera myös seuraavaan osoitteeseen:kati.savela-vilmari(at)vates.fi Kiitos!