Siirry pääsisältöön

Työtä työhönvalmennuksen kehittämisryhmän ja valtakunnallisten uudistusten parissa

17.10.2022

Mari Bergman, tummat hiukset ja kukallinen paita. Katsoo kameraan, taustalla näkyy kaksi ikkunaa.Olen Mari Bergman ja olen aloittanut Vatesin kehittämiskoordinaattorina syyskuun lopussa. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri. Aiemmin olen työskennellyt mm. erilaisissa työllistymistä edistävissä palveluissa yksityisellä, julkisella ja kolmannella sektorilla. Olen kartuttanut osaamistani tuetusta työllistämisestä ja osatyökykyisyydestä erilaisten kohderyhmien kautta. Aiemmat työtehtäväni ovat käsitelleet mm. erilaisten vammojen ja sairauksien vaikutuksia työkykyyn ja työelämävalmiuksiin.

Olen innossani päästessäni käyttämään tätä kertynyttä ennakkotietoa Vates-säätiön kaltaisessa asiantuntijaorganisaatiossa, missä kehitetään vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten työllistymistä. Työnkuvaani Vatesilla kuuluu oleellisesti työhönvalmennuksen kehittämisryhmä. Odotan pääseväni tutustumaan tähän verkostoon ja tuottamaan verkostolle hyödyllisiä materiaaleja, koulutuksia ja muita tapahtumia.

Vatesin asiantunteva työyhteisö on ottanut minut erityisen lämpimästi vastaan. Tällä hetkellä on käynnissä paljon isoja muutoksia, jotka vaikuttavat konkreettisesti osatyökykyisten työllistymiseen. Tietoa näiden muutosten vaikutuksista ja tavoitteista löytyy organisaatiostamme ja kollegoiltani paljon. Aloitukseni ajankohta onkin omalla tavallaan erityisen herkullinen.

Tykkään elokuvista, viherkasveista, festareista ja kaikenlaisesta kaupunkikulttuurista. Innostun uusista resepteistä, vaaleista, matkustamisesta ja Euroviisuista. Kotoisin olen Luoteis-Lapista, Kolarista, mikä on sekin tärkeä osa minua.

Mari Bergman
Kehittämiskoordinaattori

Kommentointi

Huom. Kommentin jättämällä yhteystietosi, myös sähköpostiosoite, eivät tule Vatesin tietoon. Jos toivot Vatesilta vastausta kommenttiisi, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi kommentin kera myös seuraavaan osoitteeseen:kati.savela-vilmari(at)vates.fi Kiitos!