Siirry pääsisältöön

Vates-säätiön hankkeet

Vates-säätiö toteuttaa erillisrahoitettuja kehittämis-, tutkimus- tai tiedotushankkeita. Hankkeemme ovat sekä kansallisia että kansainvälisiä. Toimimme myös kehittämiskumppanina tai -partnerina muiden hankkeissa.


 

Järjestöt työllisyyden kuntakokeilussa -selvitys

Vaakuna, neljä sinistä, neljä vihreää ja yksi oranssi monikulmio, teksti Järjestöt työllisyyden kuntakokeilussa.Järjestöt työllisyyden kuntakokeiluissa -selvitys oli STEA-rahoitteinen hanke, joka päättyi maaliskuussa 2024. Siinä tarkasteltiin työllistymistä edistävien sekä sosiaali- ja terveysjärjestöjen rooleja työllisyyden kuntakokeiluissa. Tavoitteena oli löytää vaikuttavia rakenteita ja toimintamalleja, joiden avulla järjestötoimijoiden asiantuntemus osatyökykyisten henkilöiden työllistymisen edistämisessä tulisi laajasti käyttöön myös kuntakokeiluiden jälkeen.

Lisätietoa: Erityisasiantuntija Anne Kallio, 044 493 1300, sähköposti: etunimi@sukunimi(at)vates.fi

Järjestöt työllisyyden kuntakokeilussa -hankkeen sivulle


 

Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen ESR+ (2023–2027)

Koordinaatiohanke kokoaa yhteiskunnallisen yrittäjyyden ja yhteisötalouden liiketoimintaosaamisen parantamisen teemassa työskentelevät toimijat ja hankkeet verkostoiksi. Hanke tuottaa ja kerää tietoa, tekee arviointia, vaikuttaa ja viestii.

Päähankkeen toteuttaja: Silta-Valmennusyhdistys ry
Osahankkeiden toteuttajat:  Diakonia-ammattikorkeakoulu Oy, Kuntoutussäätiö sr, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT, Live-säätiö sr, Osuuskuntien keskusjärjestö Pellervo ry, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL, Valo-Valmennusyhdistys ry, Vates-säätiö sr ja Yhteiskunnallisten yritysten liitto Arvo ry

Tutustu hankkeen esitteeseen

Lue lisää hankkeesta YYO:n sivuilta