Siirry pääsisältöön

Mahdollisuus työhön

24.09.2015

Kotimaalehti kirjoittaa, että Lahdessa osatyökykyisiä työllistetään seurakunnan ja kunnan yhteistyöllä. Pienellä räätälöinnillä monille vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevalle voi löytyä sopiva tehtävä.

Lahtelaisen Katariina Tompkinsin kohdalle on osunut lottovoitto.
- Työsopimuksen saaminen tuntui siltä, kuin olisi voittanut lotossa. Joka aamu herätessä tuntuu hyvältä lähteä töihin,
osatyökykyinen Tompkins kuvailee.

Hänet palkattiin kesäkuun alussa Lahden keskustassa sijaitsevaan Monitoimil{eskus Takataskuun palkka tuella. Työsopimusta edelsi vajaan vuoden mittainen harjoittelu ammatillisen kuntoutuksen kautta. Aiemmin lähihoitajana työskennellyt Katariina Tompkins joutui pois oman alan töistä vuonna 2009 selkäongelmien talda. Nyt hän työskentelee työvalmentajana Takataskun vapaa-ajan tiimissä,joka suunnittelee keskuksen Viriketoimintaa. Työ on osa-aikaista ja työsuhde määräaikainen.

Juttu julkaistu Kotimaa-lehdessä 24.9.2015

Lue juttu kokonaisuudessaan

Anna juttuvinkki

Laita vinkkiä hyvistä työllistymisen tai työssä pysymisen esimerkeistä, joissa kyvyt on otettu käyttöön vammasta tai sairaudesta huolimatta. Tai ehkä tiedät tapauksen, jossa kaikki ei mennyt kuin Strömsössä.

Lisätietoa: tiina.jappinen (ät) vates.fi

Jutunjuurta?

Teetkö uutisia, artikkeleita tai muuta sisältöä mediaan? Haluatko kertoa työelämästä, jossa vamma tai sairaus ei ole este.  Ota yhteyttä - voin auttaa haastateltavien etsinnässä sekä tilastojen ja taustatietojen etsinnässä.

Lisätietoa: tiina.jappinen (at) vates.fi