sopiva työ

Vielä ehdit mukaan! Job Shadow Day 25.4.2018

to 5. huhtikuuta 2018 14.46.00

Job Shadow Day on herättänyt tänäkin vuonna suurta innostusta. Mukaan ilmoittautuneita on jo yli 50, mukana myös Kelan toimipisteet kolmelta paikkakunnalta ympäri Suomea. Myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitos kampanjoi tapahtumaa tänä vuonna liittyen Osatyökykyisille tie työelämään -kärkihankkeeseen.

Erityisen aktiivista osallistuminen päivään on Siun Sote -alueella Pohjois-Karjalassa, jossa mukaan on jo nyt ilmoittautunut yli 20 yritystä kunta ja seurakunta mukaan lukien. Ensi vuonna osallistuminen päivään laajenee 14 kunnan alueelle.

Job Shadow Day -päivästä on maininta Osallisuutta ja työllistymistä edistävän toiminnan laatukriteereissä, jonka tekemiseen on osallistuneet valtakunnalliset vammaisjärjestöt mm. Autismisäätiö, Eteva, FDUV jne.

Tänä vuonna kansainväliseen Job Shadow Day -kampanjaan on liittynyt kolme uutta maata eli yhteensä päivän järjestämiseen osallistuu 12 maata.

Ilmoittaudu mukaan JSD-päivään:
https://www.vates.fi/vates/job-shadow-day.html

Katso video Job Shadow Day suomessa


Ministerien Lindström ja Mattila tervehdys 2018

Työministeri Jari Lindström ja sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila toimivat vuonna 2018 Job Shadow Dayn (25.4.2018) valtakunnallisina suojelijoina. He ovat antaneet yhteisen tervehdyksensä päivään osallistuville.

Lue tervehdys

Läs hällsning


 

Kysy lisää

Kehittämispäällikkö
Kaija Ray
puh. +358 440 724 944
kaija.ray(at)vates.fi

Sopimusasiat ja nettipäivitykset:
Johdon sihteeri, viestintä
Marianne Pentikäinen
puh. +358 44 743 1929
marianne.pentikainen(at)vates.fi