KoulutustarjontaVates-säätiön koulutukset ja muut tapahtumat pyritään järjestämään esteettömissä tiloissa.

Koulutusten hinnoittelu 2018

Vates-säätiö sr. uudistaa järjestämiensä koulutusten ja tapahtumien hinnoittelua vuonna 2018. Muutokset perustuvat Vatesin uudistuneeseen strategiaan. Haluamme jatkossa kasvattaa taustayhteisöjemme roolia toiminnassamme ja sen kehittämisessä.

Mikä muuttuu?
• Maksullisiin koulutuksiin ja seminaareihin saavat jatkossa alennuksen säätiön taustayhteisöjen työntekijät. Hinnoittelussa voi olla tapahtumakohtaisia eroja.
• Ilmoittautumislomakkeella on luettelo Vatesin taustayhteistöistä, joista valitset oman organisaatiosi

Mikä säilyy ennallaan?
• Järjestämme edelleen muita tapahtumia, koulutuksia ja/tai työpajoja, jotka ovat maksuttomia tai sisältävät pienen osallistumismaksun. Linkki tapahtumat-sivuille

Uudistukset astuvat voimaan vuoden 2018 alussa.

Uudistimme Vatesin koulutustoimintaa vuonna 2017

Koulutustemme tärkeimpinä kohderyhminä ovat säätiön omat verkostot sekä muut sosiaalisen työllistämisen asioista kiinnostuneet tahot, kuten työhallinto, kuntien asiantuntijat ja palvelujen tuottajat. Olemme täsmentäneet eri tilaisuuksien luonnetta, tarkoitusta ja kohderyhmiä. Toivomme, että tämä helpottaa sopivien tilaisuuksien löytämistä.

Säätiön asiantuntijat toimivat kouluttajina myös muiden järjestämissä koulutuksissa, seminaareissa ja tilaisuuksissa. Heiltä on mahdollisuus tilata räätälöityjä koulutuksia ja konsultointeja vammaisten ja osatyökykyisten työllistymiseen liittyen.

Tutustu koulutuksiimme ja tule mukaan!

Vates-säätiön koulutukset ja tapahtumat

15.05.2018 - 16.05.2018