04.10.2022
Aika: ti 4.10.2022, klo 13-16
Paikka: Etätilaisuus, Teams
Hinta: Maksuton
Kohderyhmä: Ruokatoimintaa ohjaavat tai siitä kiinnostuneet ammattilaiset ja asiakkaat. Kannustamme erityisesti hankkeen toiminnan piirissä olevia Päijät-Soten yksiköitä ja Klubitaloja ilmoittautumaan, mutta tilaisuus on kaikille avoin.
Elämänlaatua ruuasta -konsepti tuo ruuan parissa yhdessä tekemisen osaksi kuntoutumista tukevien toimintaympäristöjen arkea. Tule saamaan tietoa, miksi ruokatoiminta kannattaa ja millä keinoin sitä voidaan vaivattomasti mutta suunnitelmallisesti toteuttaa. Osallistumalla pääset lisäksi vaikuttamaan, millaisia aputyökaluja ruokatoimintaan kehitetään.
Tapahtumassa tutustutaan:
Tapahtuman järjestää Elämänlaatua ruuasta -hanke (2021-2023), jossa ovat mukana Päijät-Sote, Vates-säätiö sr ja Itä-Suomen yliopisto.
Ilmoittautuminen on päättynyt.
Lisätietoja:
projektityöntekijä Johanna Puttonen
johanna.puttonen(at)phhyky.fi
puh. 044 440 3071
viestintäsuunnittelija Tiina Jäppinen
tiina.jappinenat)vates.fi
puh. 044 546 4987
PERUTTU: Vaikuttavat palvelut TyöHämeen asiakkaalle -työpaja palveluntuottajille
Tavoitteena työllistyminen, osa 3: Digitaaliset ratkaisut oppimisen ja työllistymisen tukena
Työhönvalmennuksen teemapäivä: Helsingin työllisyyspalvelut