Siirry pääsisältöön

Medialle

Elämänlaatua ruuasta -toiminta tutuksi

04.10.2022

Tervetuloa kuulemaan, miten ruokatoiminta taipuu konkreettiseksi kuntoutuksen ja ohjaustyön menetelmäksi.

Aika: ti 4.10.2022, klo 13-16
Paikka: Etätilaisuus, Teams
Hinta: Maksuton
Kohderyhmä: Ruokatoimintaa ohjaavat tai siitä kiinnostuneet ammattilaiset ja asiakkaat. Kannustamme erityisesti hankkeen toiminnan piirissä olevia Päijät-Soten yksiköitä ja Klubitaloja ilmoittautumaan, mutta tilaisuus on kaikille avoin.

Elämänlaatua ruuasta -konsepti tuo ruuan parissa yhdessä tekemisen osaksi kuntoutumista tukevien toimintaympäristöjen arkea. Tule saamaan tietoa, miksi ruokatoiminta kannattaa ja millä keinoin sitä voidaan vaivattomasti mutta suunnitelmallisesti toteuttaa. Osallistumalla pääset lisäksi vaikuttamaan, millaisia aputyökaluja ruokatoimintaan kehitetään.

Tapahtumassa tutustutaan:

  • Elämänlaatua ruuasta -toimintaan,
  • työkaluihin, menetelmiin ja materiaalipankkiin ja
  • toimintaa taustoittavaan verkkokoulutukseen.

Tapahtuma on lähtölaukaus elokuusta vuoden loppuun kestävälle Elämänlaatua ruuasta -pilottiryhmille.

Tapahtuman järjestää Elämänlaatua ruuasta -hanke (2021-2023), jossa ovat mukana Päijät-Sote, Vates-säätiö sr ja Itä-Suomen yliopisto.

Ohjelma julkaistaan elokuussa.


Ilmoittaudu mukaan

Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 30.9.

Ilmoittautuminen (aukeaa uuteen välilehteen)


Lisätietoja:

projektityöntekijä Johanna Puttonen
johanna.puttonen(at)phhyky.fi
puh. 044 440 3071

asiantuntija Meeri Riihelä
meeri.riihela(at)vates.fi
puh. 044 773 5708