Siirry pääsisältöön

Medialle

Kohtaamisten päivä!

20.05.2021

Aika: 20.5.2021, kellonaika kerrotaan lähempänä
Paikka: Teams
Hinta: Maksuton

Tervetuloa Kohtaamisten päivään! Päivän aikana kuullaan kokemuksia Job Shadow Day'sta, tutustutaan vateslaisiin ja palkitaan vuoden 2021 Tulisielu. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.


Ohjelma:

Kohtaa unelmasi

Tule kuulemaan ja keskustelemaan vuosittain järjestettävästä Job Shadow Day -tapahtumasta. Minkälaisia mahdollisuuksia päivä tarjoaa sille, joka haluaa tutustua unelmatyöhönsä? Mitä työnantajat saavat?

Vates-säätiö järjestää Job Shadow Day -työnseurantapahtuman. Päivä järjestään tänä vuonna hybriditapahtumana. Lue lisää JSD:stä ja osallistumistavoista sekä ilmoittaudu mukaan tapahtuman verkkosivuilla: www.jobshadowday.fi

Kohtaa vateslaiset

Tunnetko jo Vatesin henkilökunnan? Tiedätkö, mitä me täällä teemme tai kenen puoleen voit missäkin asiassa kääntyä? Haluatko kysyä meiltä jotakin tai antaa palautetta?

Vateslaisten esittäytymisten jälkeen sinulla on mahdollisuus kuulla ajankohtaisia tietoiskuja työpöydillämme olevista aiheista.

Kohtaa Tulisielu

Vatesin vuosittain jakama Tulisielu-palkinto annetaan henkilölle, joka on merkittävästi toiminnallaan vaikuttaneet erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työllistämisen edistämiseen ja tuottanut uusia innovatiivisia toimintamalleja tai läpimurtoja. Tutustu valintakriteereihin Tulisielun verkkosivuilla.

Tänä vuonna Tulisielun valitsette te. Ehdokkaat julkistetaan ja äänestys avataan viikolla 9. Tule seuraamaan Tulisielu-ehdokkaiden paneelikeskustelua ja kuulemaan, kuka on Tulisielu 2021.


Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.5.

Ilmoittautuminen (linkki aukeaa uuteen välilehteen)


Lisätietoja:

kehittämispäällikkö Kaija Ray
kaija.ray(at)vates.fi
puh. 044 072 4944

järjestösihteeri Meeri Riihelä
meeri.riihela(at)vates.fi
puh. 044 773 5708