Työllistämisen kehittämispäivät
   Kokkola 21. - 22.3.2018
   Helsinki 14. - 15.11.2018
 


Lisätietoja:
kehittämiskoordinaattori Anne Korhonen
anne.korhonen(at)vates.fi
puh. 045 676 5473

kehittämispäällikkö Jukka Lindberg
jukka.lindberg(at)vates.fi
p. 040 541 9493

Työllistämisen kehittämispäivät

Aika: 21. - 22.3.2018
Paikka:
Kokkola

Haemme työryhmäesityksiä

Vaikuta seminaarin ohjelmaan ja lähetä oma ehdotuksesi!
Osa ohjelmasta toteutetaan verkostojen lähettämistä työryhmäehdotuksista. Lähetä oma ehdotuksesi siitä, mitä haluaisit jakaa muille alan ammattilaisille omasta työstäsi, toimintatavastasi, hankkeestasi tai kokemuksestasi.

Työryhmiä on seminaarin molemmissa päivissä ja niiden kesto on 90 minuuttia / sessio. Toivomme saavamme esityksiä monista eri näkökulmista ja monilta eri toimijoilta tai hankkeilta, joissa käsitellään oman työn kehittämistä sekä pohdintaa, millaiselle osaamiselle on tarvetta työllistymispalveluiden uudistuvalla kentällä. Työryhmien toivotaan olevan vuorovaikutteisia ja osallistujia aktivoivia sekä käytännön läheisiä. Yksi työryhmän vetäjä tulee pääsemään päiviin ilmaiseksi.

Osa päivien ohjelmasta tullaan toteuttamassa myös ruotsinkielellä, joten toivomme saavamme myös ehdotuksia ruotsinkielisistä työryhmistä, jotka nostavat esille ruotsinkielistä kehittämis- ja työllistymistoimintaa.

Lähetä työryhmäehdotuksesi

Työryhmäesitysten viimeinen palautuspäivä on 2.2.2018. Valituille työryhmän vetäjille ilmoitamme henkilökohtaisesti helmikuun aikana.

Omalla esityksellä saat hyvin näkyvyyttä omalle työllesi ja organisaatiollesi!

Lisätietoja: Anne Korhonen (anne.korhonen@vates.fi) tai Jukka Lindberg (jukka.lindberg@vates.fi)