Kyvyt käyttöön -verkosto

"Aktiivista yhteistyötä ja kommunikointia."
Kuva: Antero Aaltonen    

Kyvyt käyttöön -verkosto kokoaa osatyökykyisten henkilöiden työllistymisestä kiinnostuneet tahot toimimaan yhdessä.

Kyvyt Käyttöön -verkosto on Vates-säätiön ylläpitämä valtakunnallinen verkosto, joka kokoaa vammaisten, pitkäaikaissairaiden tai osatyökykyisten henkilöiden työllistymisestä kiinnostuneet toimijat noin 900 jäsentä. Vates-säätiön verkostotoimintaan kuuluvat verkostotoiminnan kehittämistyötä tekevät ryhmät. Jäsenyys verkostossa on maksutonta. Verkoston jäsenyys on henkilökohtainen.

Lue lisää verkoston tapahtumista tapahtumakalenterista.


 

Verkoston jäsenet

Kyvyt käyttöön -verkoston jäsenistö edustaa laajasti ammattilaisia ja asiantuntijoita sekä johtajia, jotka haluavat edistää osatyökykyisten työllistymistä. He tekevät esimerkiksi valmennusta, kuntoutusta ja avoimille työmarkkinoille ohjaavaa toimintaa, kehittämis- ja projektityötä. Osa edustaa myös ylempää johtoa.

Verkoston jäsenet edustavat eri sektoreita. Mukana on niin yksityisen, julkisen kuin kolmannen sektorin palveluksessa toimivia. Eniten jäseniä oli järjestöistä, yhdistyksistä sekä erityistyöllistämisyksiköistä ja työllistämispalvelun tuottajista.Ilmoita tapahtumastasi

Jäsenillä on mahdollisuus ilmoittaa omista tapahtumistaan ja uutisistaan. Voit lähettää omia muita verkoston jäseniä kiinnostavia tapahtumia ja asioita tiedoksi Vatesin viestintään osoitteella marianne.pentikainen(at)vates.fi, kirjoita aihekenttään ”verkostoasiaa”.