Siirry pääsisältöön

Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta työskentely houkutti Vatesiin

04.06.2024

Linda Lempiö, ruskeat hiukset, silmälasit, pilkullinen paita. Seisoo harmaan kiviseinän edessä ja katsoo hymyillen kameraan.Olen Linda Lempiö ja aloittanut toukokuun alusta Vatesin hallintovastaavana.
Hallintovastaavana tulen hoitamaan monenlaisia säätiön hallintoon liittyviä asioita, muun muassa henkilöstö- ja taloushallintoon sekä viestintään liittyen. Tykkään monipuolisesta työstä, joten uskon saavani tästä tehtävästä paljon irti.

Koulutukseltani olen teologian maisteri ja sosionomi-diakoni. Olen työskennellyt muun muassa etsivän vanhustyön hankkeessa pienessä järjestössä ja toisaalta seurakuntayhtymällä suuremmassa organisaatiossa. Mielenkiintoista päästä mukaan säätiön työhön, jossa työyhteisö on pieni, mutta toiminta sen sijaan valtakunnallista.

Pidän sosiaalista oikeudenmukaisuutta tärkeänä ja onkin mahtavaa päästä työskentelemään vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten yhdenvertaisen työllistymisen puolesta. Vaikka oma työni on hallinnollista, pidän tärkeänä sitä, että työn taustalla on ajatus tasa-arvoisemman yhteiskunnan luomisesta. Toivottavasti saan tehdä oman osani tämän eteen.

Vapaa-ajallani en malta pysyä kovin paljon paikoillani (ellei telkkarista tule jokin koukuttava realitysarja). Tykkään liikkua paljon, touhuta perheen ja ystävien kanssa ja syventyä kirjojen maailmaan. Rakastan tanssitunneilla käymistä (reggaeton!) ja minut voi löytää myös erinäisten mailapelien parista (sulkapallo, squash, tennis). Minut saa helposti hymyilemään ja laukustani löytyy lähes aina suklaapatukka (hups!).

Ihanaa olla osa Vatesin porukkaa!

Linda Lempiö

Kommentointi

Huom. Kommentin jättämällä yhteystietosi, myös sähköpostiosoite, eivät tule Vatesin tietoon. Jos toivot Vatesilta vastausta kommenttiisi, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi kommentin kera myös seuraavaan osoitteeseen:kati.savela-vilmari(at)vates.fi Kiitos!