Siirry pääsisältöön

Medialle

Kuva: Jenny Salo.Polku työelämään

Työikäisistä suomalaisista yli puolella on vähintään yksi vamma tai pitkäaikaissairaus. Osalla se vaikuttaa työn tekemiseen. Vamma tai sairaus estää kuitenkin harvoin työn tai opiskelun kokonaan.

Vates-säätiö sr edistää erityistä tukea tarvitsevien vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten henkilöiden yhdenvertaista mahdollisuutta saada ammatti, hakea työtä, pysyä työelämässä ja edetä urallaan. Tälle sivustolle on koottu linkkejä, joista saatte lisätietoa toimialalta.

Linkit avautuvat samalle välilehdelle. 


Job Shadow Day -logo.

Yhteiseurooppalainen Job Shadow Day -tapahtuma järjestetään seuraavan kerran toukokuussa 2021. Vuonna 2019 tapahtumaan osallistui 280 työn seuraajaa ja 225 yritystä sekä lähes 70 lähettävää tahoa.

Vuoden 2020 Job Shadow Day jouduttiin peruuttamaan koronapandemian vuoksi. Osallistumme marraskuussa 2020 Euroopan eri maissa järjestettävään European Disability Employment Week -teemaviikkoon. Tuolloin tuomme esille erityistä tukea työllistymiseensä tarvitsevien henkilöiden kyvyt ja motivaation työhön. Konkreettisesti teemaviikko näkyy tapahtumissamme, kuten osana Työllistämisen kehittämispäiviä 18.-19.11. Helsingissä.

Lisätietoa Job Shadow Day -tapahtumasta

Yhteystiedot

Viestintävastaava Tiina Jäppinen
p. 044 546 4987, tiina.jappinen(at)vates.fi

Vates-säätiön logo.