Vatesin tapahtumat               Muut kotimaiset              Kansainväliset tapahtumat

Vatesin tapahtumat

Vatesin tapahtumat

Vuoden ensimmäinen työhönvalmennuksen teemapäivä pidetään yhteistyössä Poveri-hankkeen kanssa, jota hallinnoi Kuurojen Palvelusäätiö sr.28.2.2018 Vatesin avoimet ovet ja miniseminaari klo 12-16.30 non stopina15.3.2018 Lounais-Suomen työllisyydenhoidon hackathon yhteistyössä FEMMA-hankkeen ja Satapolku-hankkeen kanssa.Tänä vuonna Vates-säätiön järjestämät Työllistämisen kehittämispäivät järjestetään 21. - 22.3. Kokkolassa yhteistyössä Kokkotyö-säätiön kanssa ja 14. - 15.11. Helsingissä, Oltermanni-talossa. Kaksipäiväiset seminaarit tarjoavat sisältöä monipuolisesti työllistämiskentän eri asiantuntijaryhmille, niin sosiaalisten työllistämisen esimiestasolle, valmennushenkilöstölle sekä kuntien ja kaupunkien työllisyysasiantuntijoille kuin hanke- ja kehittämistyötä tekeville.Tervetuloa ideoimaan tuetun työllistämisen verkostoa Loimaalle 5.4.20.4. Yhteistyössä Mielenterveyden keskusliiton kanssa. Ihminen on tärkein voimavara työllistymisessä. Hänen motivaationsa on usein ratkaiseva työllistymisen onnistumisessa. Motivaatiota ei tarvitse ottaa annettuna vaan siihen voidaan vaikuttaa monin eri tavoin. Kuulemme seminaarissa esityksiä sisäisen motivaation käyttämisestä työllistämisessä teorian ja käytännön näkökulmista. Aikaa on myös osallistujien ajatuksille ja kokemuksille. Tavoitteena on sisäisen motivaation johtamisen saaminen osaksi työllistämispalveluja. Systemaattisemmin tuottaa motivoituneita työnhakijoita ja näin saada työllistämispalvelujen vaikuttavuus uudelle tasolle. Kohderyhmänä on kuntien työllisyyspalvelujen työntekijät, vammaisjärjestöjen työllistäjät, työvalmentajat ja te-toimiston työntekijät.Työhönvalmennuksen Teemapäivät ovat Vates-säätiön koordinoiman Työhönvalmennuksen kehittämisryhmän toimintaa.Koko sosiaalisen työllistämisen toimialan ajankohtaisiin teemoihin keskittyvä seminaaritapahtuma.

Koulutus nostaa esille osatyökykyisten työllistymiseen liittyviä juridisia kysymyksiä, pohdintoja ja esimerkkejä eri näkökulmista. Tilaisuudet toimivat sekä sarjana että yksittäisinä tilaisuuksina.

Työhönvalmennuksen Teemapäivät ovat Vates-säätiön koordinoiman Työhönvalmennuksen kehittämisryhmän toimintaa.Koulutus nostaa esille osatyökykyisten työllistymiseen liittyviä juridisia kysymyksiä, pohdintoja ja esimerkkejä eri näkökulmista. Tilaisuudet toimivat sekä sarjana että yksittäisinä tilaisuuksina.Työhönvalmennuksen Teemapäivät ovat Vates-säätiön koordinoiman Työhönvalmennuksen kehittämisryhmän toimintaa.Kaksipäiväiset seminaarit tarjoavat sisältöä monipuolisesti työllistämiskentän eri asiantuntijaryhmille, niin sosiaalisten työllistämisen esimiestasolle, valmennushenkilöstölle sekä kuntien ja kaupunkien työllisyysasiantuntijoille kuin hanke- ja kehittämistyötä tekeville.Seminaari antaa kattavaa perustietoutta tuetun työllistämisen menetelmistä, tukimuodoista ja palveluista.


16.3.2018 PARTY Parempaa työ- ja toimintakykyä -hankekokonaisuuden päättöseminaari Turussa.


Vatesin tapahtumat               Muut kotimaiset              Kansainväliset tapahtumat

Kansainväliset tapahtumat


Vatesin tapahtumat | Muut kotimaiset  |  Kansainväliset tapahtumat

 

Kansainväliset tapahtumat