Tapahtumat ja koulutukset

Vates-säätiö järjestää alueellisia ja valtakunnallisia tapahtumia, kuten koulutuksia, seminaareja, työpajoja ja verkostovierailuja.

Tilaisuudet on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita osatyökykyisten henkilöiden työllistämisestä sekä sosiaalisen ja tuetun työllistämisen asioista. Tavoitteena on edistää osatyökykyisten, pitkäaikaissairaiden ja vammaisten mahdollisuutta päästä työelämään yhdenvertaisesti muiden kanssa.

Vatesin asiantuntijat toimivat kouluttajina myös muiden järjestämissä tilaisuuksissa. Heiltä voi tilata myös konsultointia vammaisten ja osatyökykyisten henkilöiden työllistymiseen liittyen.

Auditorio

Tapahtumien ja koulutusten tilaus- ja peruutusehdot

Tapahtumien tietosuojaseloste

Vates-säätiön koulutukset ja muut tapahtumat pyritään järjestämään esteettömissä tiloissa.

Boostia duuniin! – ryhmävalmennuksen malleja ammattilaisille 30.8. Hki

Boostia duuniin! – ryhmävalmennuksen malleja ammattilaisille

Teemapäivä on täynnä. Jonoon voit ilmoittautua sähköpostitse tarja.haili-kilpio(at)vates.fi

Tule saamaan kokemuksia ja toimintamalleja omaan työhösi ryhmävalmennuksesta elokuussa! Vuoden kolmas Työhönvalmennuksen teemapäivä järjestetään yhteistyössä Rinnekoti-Säätiön Kornetin työhönvalmennuksen kanssa.Työhönvalmennuksen Teemapäivät ovat Vates-säätiön koordinoiman Työhönvalmennuksen kehittämisryhmän toimintaa. Kehittämisryhmä kokoontuu Työhönvalmennuksen teemapäiviin, joissa on yhdistetty sekä tiedon ja hyvien käytänteiden jakamista että verkostoitumista. Teemapäivät ovat omakustanteisia. Niiden tavoitteena on, että ryhmän jäsenet saavat ajankohtaista tietoa alalta, vertaistukea ja kehittävät yhdessä alan toimintaa.

Lue lisää

Työelämäoikeutta 11.9.2018 Helsinki

Koulutuspäivässä keskitytään erilaisiin työsuhteessa esille tuleviin häiriöihin ja niiden ratkaisemiseen sekä työsopimuksen päättämiseen eri tavoin. Päivien aikana tulee esille runsaasti käytännön esimerkkejä ja tehdään erilaisia harjoituksia. Kysymys ei ole kuivasta lakitekstistä vaan monimuotoisesta opetuskokonaisuudesta. Kouluttajana OTT, työ- ja sosiaalioikeuden dosentti Jaana Paanetoja,

Tutustu ohjelmaan

Viestintä työhönvalmentajan työssä - Työhönvalmennuksen teemapäivä 29.10.2018, Joensuu

Tämän vuoden neljäs Työhönvalmennuksen Teemapäivä järjestetään yhteistyössä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Kaiku- ja Kajo-hankkeiden kanssa osana alueen Työllisyystoimijoiden kehittämispäiviä. Teemapäivä keskittyy viestintään työhönvalmentajan työssä sekä selkokielen alkeisiin. Päivä on hyvin käytännönläheinen ja sidottu työhönvalmentajan oman työn arjen työtilanteisiin.

Tutustu päivän ohjelmaan

Työllistämisen kehittämispäivät Helsingissä 14 - 15.11.2018

Kaksipäiväinen seminaari tarjoaa sisältöä monipuolisesti työllistämiskentän eri asiantuntijaryhmille, niin sosiaalisten työllistämisen esimiestasolle, valmennushenkilöstölle sekä kuntien ja kaupunkien työllisyysasiantuntijoille kuin hanke- ja kehittämistyötä tekeville. Päivien ohjelmassa on yhteisiä ajankohtaisiin teemoihin painottuvia kokonaisuuksia sekä monipuolinen tarjonta asiantuntijaryhmiä, joissa alan henkilöstö voi kehittää vuorovaikutteisesti oman työnsä sisältöjä.

Tutustu päivien ohjelmaan

Tuettu työllistyminen -seminaari, 4.12.2018 Helsinki

Seminaari antaa kattavaa perustietoutta tuetun työllistämisen menetelmistä, tukimuodoista ja palveluista. Tilaisuus on tarkoitettu toimialan ajankohtaistietoutta kaipaaville ja se sopii hyvin myös tuoreemmille alan asiantuntijoille.

Lisätietoja kehittämiskoordinaattori Anne Korhonen,
anne.korhonen (at) vates.fi

Kaikki tapahtumat

30.08.2018 - 30.08.2018
Työhönvalmennuksen teemapäivä 30.8.2018 Helsinki -Boostia duuniin! – ryhmävalmennuksen malleja ammattilaisille
11.09.2018 - 11.09.2018
Työelämäoikeutta! - Helsinki 11.9.2018
12.09.2018 - 14.09.2018
CEFEC-konferenssi Sosiaalisia ratkaisuja sosiaalisen yrittämisen kautta - Social Solutions by Social Entrepreneurs. 12.-14.9.2018
27.09.2018 - 27.09.2018
Järjestöt kuntien ja maakunnan kumppaneina tuetun työllistämisen palveluissa, Tampere (Keko)
14.11.2018 - 15.11.2018
Työllistämisen kehittämispäivät 14. - 15.11.2018 Helsinki
21.11.2018 - 21.11.2018
Viestintä ja selkokieli työhönvalmentajan työssä - Työhönvalmennuksen teemapäivä 21.11.2018
04.12.2018 - 04.12.2018
Tuettu työllistyminen 4.12.2018 Helsinki

TAPAHTUMALISTALLE       

TOTEUTUNEET TAPAHTUMAT

Koulutus

Vates-säätiö järjestää erilaisia valtakunnallisia ja alueellisia maksullisia ja maksuttomia tapahtumia.

tietoa koulutustoiminnasta

Työhönvalmennus

Tutustu työhönvalmennuksen kehittämisryhmään ja osallistu tilaisuuksiin.

Tervetuloa mukaan!

lue lisää kehittämisryhmästä

KeKo-hanke

KeKo - kehittämisen koordinaatiohanke järjestää alueellisia verkostumistilaisuuksia eri puolilla Suomea. Katso Keko-hankkeen sivuilta oman alueesi tilaisuuksien ajankohdat ja ohjelmat ja tule mukaan!

Keko-hankkeen sivuille

Viestintäverkosto

Vatesin viestintäverkosto on tarkoitettu Sinulle, joka haluat olla mukana tekemässä vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten henkilöiden työkykyä ja työllistymistä edistävää viestintää ja vaikuttamistyötä. Toimintaan kuuluu seminaareja, koulutusta sekä vierailuja toimialan organisaatioihin. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää viestintäverkostosta