Siirry pääsisältöön

Tapahtumat ja koulutukset

Vates-säätiö järjestää alueellisia ja valtakunnallisia tapahtumia, kuten koulutuksia, seminaareja, työpajoja ja verkostovierailuja.

Tilaisuudet on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita osatyökykyisten henkilöiden työllistämisestä sekä sosiaalisen ja tuetun työllistämisen asioista. Tavoitteena on edistää osatyökykyisten, pitkäaikaissairaiden ja vammaisten mahdollisuutta päästä työelämään yhdenvertaisesti muiden kanssa.

Vatesin asiantuntijat toimivat kouluttajina myös muiden järjestämissä tilaisuuksissa. Heiltä voi tilata myös konsultointia vammaisten ja osatyökykyisten henkilöiden työllistymiseen liittyen.

Piirroskuva auditoriosta.

Tapahtumien ja koulutusten tilaus- ja peruutusehdot

Tapahtumien tietosuojaseloste

Vates-säätiön koulutukset ja muut tapahtumat pyritään järjestämään esteettömissä tiloissa.

Vuoden 2021 teema on jatkuva oppiminen

Järjestämme osallistavia työpajoja, joissa kääritään hihat ja paneudutaan yhdessä ajankohtaiseen teemaan. Luvassa on monipuolisia avauksia, ajankohtaista tietoa ja yhteistä keskustelua. Tavoitteena on tuottaa yhteiskehittämisen periaatteella ratkaisuja valtakunnallisten ohjelmien käyttöön ja päästä mukaan vaikuttamaan.

Tapahtumia järjestävät Vatesin kehittämistoiminta, aluetoiminta ja viestintä. Tutustu tapahtumiin ja löydä keskeisimmät teemat sekä sisällöt oman työsi ja toiminta-alueesi kannalta.

Tapahtumat toteutetaan pääosin etä- tai hybriditilaisuuksina. Kerromme järjestämistavasta tapahtumien verkkosivuilla. Löydät tapahtumalistan sivun oikeasta reunasta.

Haluatko järjestää tapahtumia yhdessä? Ota yhteyttä: meeri.riihela(at)vates.fi

Disability Employment Forum -konsepti

Disability Employment Forum (DEF) -konsepti on suunnattu sinulle, joka kaipaat tukea ja vinkkejä työnantaja- ja yritysyhteistyön kehittämiseen käytännössä. Järjestämme vuosittain  tapahtuman, joka on osa työnantajien kanssa käytävää vuoropuhelua ja tiedotusta tukimuodoista, palveluista ja käytännöistä, joilla voidaan edistää vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden työllistymistä.

Tutustu DEF-konseptiin

Job Shadow Day - työn seuraamisen päivä

Suomessa Vates-säätiö järjestää Job Shadow Day -tapahtuman keväisin toukokuussa. Tapahtuma järjestetään myös useissa muissa Euroopan maissa.

Lue lisää Job Shadow Day -tapahtumasta ja mieti, voisiko sinun työyhteisösi olla ensi keväänä mukana joko lähettävänä tai vastaanottavana tahona.

Lisätietoja JSD-päivästä

Kaikki tapahtumat

16.12.2021 - 16.12.2021
Pohjois-Pohjanmaan verkostotilaisuus

TAPAHTUMALISTALLE       

TOTEUTUNEET TAPAHTUMAT

Tapahtumien tallenteita

""

Vates-säätiön tapahtumien tallenteita ovat katsottavissa Vatesin YouTube-kanavalta. Tallenteet on tekstitetty.

Vatesin tilaisuuksien tallenteita - YouTube (avautuu uuteen välilehteen)

Työhönvalmennus

Tutustu työhönvalmennuksen kehittämisryhmään ja osallistu tilaisuuksiin.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää kehittämisryhmästä

Viestintäverkosto

Vatesin viestintäverkosto on tarkoitettu Sinulle, joka haluat olla mukana tekemässä vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten henkilöiden työkykyä ja työllistymistä edistävää viestintää ja vaikuttamistyötä. Toimintaan kuuluu seminaareja, koulutusta sekä vierailuja toimialan organisaatioihin. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää viestintäverkostosta