Siirry pääsisältöön

Sosiaalitieteiden opinnot ja työhönvalmennus johtivat työkokeiluun Vatesiin

02.02.2024

Henkilö jolla tummat lyhyehköt hiukset ja silmälasit, hymyilee ja katsoo kameraan. Sininen pusero. Taustalla näkyy isoa huonekasvia.Hei! Olen Aliisa Seppänen ja aloitin työkokeilun Vates-säätiössä tammikuun alkupuolella. Päädyin Vatesiin työhönvalmennuksen kautta, jossa sain tukea ja rohkeutta ammatinvalintapohdintoihini. Olen ehtinyt opiskella yliopistossa, ammattikoulussa ja ammattikorkeakoulussa, mutta mitkään aiemmista opinnoista eivät olleet itselleni sopivia.

Sosionomiopintoja tehdessäni kiinnostus sosiaalitieteisiin vahvistui ja tällä hetkellä suoritan avoimessa yliopistossa sosiaalitieteiden perusopintokokonaisuutta tähtäimessä tutkinto-opinnot, toivottavasti jo ensi syksynä.

Päädyimme valmentajani kanssa etsimään työkokeilupaikkaa, joka liittyisi jollain tavalla nykyisiin ja tuleviin opintoihini. Työkokeilu Vates-säätiössä on todella hieno mahdollisuus päästä tutustumaan konkreettisesti yhteiskunnallisesti tärkeää työtä tekevän asiantuntijaorganisaation toimintaan ja työtehtäviin.

Minut on otettu ihanasti vastaan Vatesissa, ja odotan innolla, mitä kaikkea vielä tuleman pitää.

Aliisa Seppänen

Kommentointi

Huom. Kommentin jättämällä yhteystietosi, myös sähköpostiosoite, eivät tule Vatesin tietoon. Jos toivot Vatesilta vastausta kommenttiisi, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi kommentin kera myös seuraavaan osoitteeseen:kati.savela-vilmari(at)vates.fi Kiitos!