Siirry pääsisältöön

Odotuksissa merkityksellistä työtä tapahtumatuotannon parissa

06.10.2022

Iida Mikkola, tummat puolipitkät hiukset, valkea neule, katsoo kameraan ja hymyilee.Olen Iida Mikkola, 28-vuotias liiketalouden tradenomi ja kahden koiran omistaja Töölöstä. Olen intohimoinen järjestöaktiivi ja toimin tälläkin hetkellä oman ammattiliittoni valtuustossa ja osana aluetoiminnan verkostoa.

Olen erikoistunut mainontaan ja yritysviestintään ja opinnoistani asti kerryttänyt kokemusta erilaisista markkinointiviestinnän tehtävistä. Oma intohimoni on kuitenkin keskittynyt yhteisötyöskentelyyn ja visuaaliseen viestintään, sivussa olen päässyt tekemään myös tapahtumien tuotantoa.

Vates-säätiön uutena tapahtumakoordinaattorina vastuullani on tapahtumien suunnittelua, käytännön järjestelyjä ja toteutustapojen ideointia. Otan myös kokonaisuutena tapahtumat haltuuni, kunhan pääsen ensin sisälle siihen, miten Vatesissa hommia hoidetaan!

Odotan, että pääsen syventämään osaamistani tapahtumien parissa ja että pääsen työskentelemään merkityksellisen työn parissa. Työyhteisö on ottanut minut lämpimästi vastaan ja odotan innolla, että pääsen tukemaan Vatesin toimintaa omalla työlläni.

Olen innokas ja motivoitunut. Jännittää toki, millaiseksi pesti ja oma työnkuva muodostuu, mutta hienoa päästä tekemään töitä tällaisessa organisaatiossa, joka toimii ihmisten hyväksi ja tekee tärkeää työtä. Olen tosi ylpeä, että pääsen Vatesin työporukkaan mukaan!

Iida Mikkola
tapahtumakoordinaattori

Kommentointi

Huom. Kommentin jättämällä yhteystietosi, myös sähköpostiosoite, eivät tule Vatesin tietoon. Jos toivot Vatesilta vastausta kommenttiisi, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi kommentin kera myös seuraavaan osoitteeseen:kati.savela-vilmari(at)vates.fi Kiitos!