Siirry pääsisältöön

Joni Korpela aloitti korkeakouluharjoittelijana

17.02.2023

Joni Korpela, lyhyt ruskeat hiukset, viikset, partaa, silmälasit. VHei! Olen Joni, Vatesin uusi korkeakouluharjoittelija. Aloitin helmikuun 13. ja työskentelen Vatesissa toukokuun loppuun saakka. Opiskelen Tampereen yliopistossa työn ja hyvinvoinnin maisteriohjelmassa, kandidaatin opintoni suoritin Joensuussa Itä-Suomen yliopistossa. Harjoittelun suoritettuani valmistun yhteiskuntatieteiden maisteriksi.

Harjoittelussa tehtäviini kuuluvat mm. sidosryhmäkyselyn toteuttaminen ja erittely sekä työelämäviestintään liittyvät tehtävät. Olen mukana myös yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksen toteuttamisessa.

Uskon, että nämä ja muut Vatesin tarjoamat tehtävät vahvistavat asiantuntemustani ja osaamistani työelämän laajasta aihepiiristä. On ilo olla mukana yhdenvertaisemman työelämän rakentamisessa!

Joni Korpela

Kommentointi

Huom. Kommentin jättämällä yhteystietosi, myös sähköpostiosoite, eivät tule Vatesin tietoon. Jos toivot Vatesilta vastausta kommenttiisi, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi kommentin kera myös seuraavaan osoitteeseen:kati.savela-vilmari(at)vates.fi Kiitos!