Siirry pääsisältöön

Vatesista uutta oppia tutkimustyöhön

05.06.2024

Henrikki, vaalean ruskeat hiukset, tummansininen paita jossa kuvioita, seisoo harmaan kiviseinän edessä, taustalla portaat.Olen Henrikki Hirvonen. Olen aloittanut kehittämistoiminnan assistenttina 3.6.2024. Olen vuodelta 2010 yhteiskuntatieteiden maisteri Itä-Suomen yliopistosta, Joensuusta. Olen ollut pitkään työllistymistä edistävissä hankkeissa tutkimusapulaisena. Olen sanonut, että lähden työtäni jatkamaan.

Mielestäni Vates on hyvä kehittymisen paikka. Toivon myös, että opin uutta tutkimuksen tekemisestä, sillä olen ollut mukana arviointi-, tutkimus- ja kehittämishankkeissa ja lisääkin varmasti voi oppia. Tavoitteisiini kuuluu, että jokainen saisi ihmisarvoisen elämän elämäntilanteesta riippumatta.

Soitan vapaa-ajalla käyrätorvea kahdessa orkesterissa ja keskustelen ruotsia arkipäiväisistä asioista ja yhteiskunnallisista asioista syksyllä ja keväällä keskustelu kurssilla. Joskus myös kesäisin. Minä myös uin ja luen kirjoja vapaa-ajalla.

Jag spelar fritid valthorn i två orkester och diskutera svenska vardags sager och sammhällsaker saker på hösten och våren på diskutera kurssen. Ibland på sommaren också. Jag också simmar och läser böcker i fritid.

Henrikki Hirvonen

Kommentointi

Huom. Kommentin jättämällä yhteystietosi, myös sähköpostiosoite, eivät tule Vatesin tietoon. Jos toivot Vatesilta vastausta kommenttiisi, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi kommentin kera myös seuraavaan osoitteeseen:kati.savela-vilmari(at)vates.fi Kiitos!