Siirry pääsisältöön

Workability Internationalin logo

EUSEN logo

Social Firms Europe Cefecin logo

Kansainvälinen yhteistyö


"Kansainvälisen yhteistyön tavoitteena on seurata kansainvälistä vammaispolitiikkaa ja –tutkimusta sekä vaihtaa kokemuksia pääasiassa eurooppalaisten kumppaneiden kanssa."

Vates-säätiö on jäsenenä erilaisissa kansainvälisissä järjestöissä, joiden tavoitteena on edistää vammaisten ja osatyökykyisten työllistymistä ja tasa-arvoa.

Workability International

Workability International on maailman suurin vammaisille työtä ja työllistämispalveluita tarjoavien organisaatioiden yhteenliittymä.
Yhteyshenkilö: Jaana Pakarinen, toimitusjohtaja


European Union of Supported Employment (EUSE)

EUSE on järjestö, jonka tavoitteena on edesauttaa tuetun työllistymisen menetelmän kehitystä ja käyttöönottoa Euroopassa sekä tarjota foorumi alan toimijoiden väliselle verkostoitumiselle sekä Euroopassa että koko maailmassa.

Yhteyshenkilö: Kaija Ray, erityisasiantuntija, työllisyyden palvelujärjestelmä ja osaaminen 


Social Firms Europe CEFEC

CEFEC on eurooppalainen organisaatio, joka edustaa järjestöjä, organisaatioita ja toimijoita, joiden tavoitteena on luoda työpaikkoja vammaisille henkilöille sosiaalisiin yrityksiin.

Yhteyshenkilö: Anne Kallio, työllisyyssuunnittelija

Vates-säätiö on lisäksi mukana kansainvälisissä projekteissa sekä toimii yhteistyössä myös muiden vammaisten työllistämisen parissa vaikuttavien kansainvälisten järjestöjen ja toimijoiden kanssa.