24.4.2019 Vaasa. KeKo on mukana Pohjanmaan yhdistykset ry:n järjestämässä Pohjanmaan Osallisuusareenassa 24.4.2019. Tervetuloa osallistumaan Osallisena työelämässä -teeman työpajaan ja kuuntelemaan puheenvuoroja.7.5.2019 Turenki. Kanta-Hämeen työllisyysverkosto tapasi ensimmäisen kerran 16.4.2019. Lämpimästi tervetuloa toiseen tilaisuuteen Kiipulan ammattiopistolle!Vates-päivien teemana toukokuussa 2019 on Työkyvyn arviointi. Vates-päivien ohjelmasuunnittelu on meneillään. Mitä Sinä haluaisit päivillä aiheesta keskusteltavan? Ota yhteyttä: kehittämispäällikkö Kaija Ray, kaija.ray(at)vates.fi, 0440 724 944

Vates-päivät, Vantaa


Vuoden 2019 Job Shadow Day järjestetään 16.5.

Job Shadow Day


6.6.2019 Vuoden kolmas Työhönvalmennuksen Teemapäivä keskittyy kuvien hyödyntämiseen työohjeiden tai työprosessin tukena. Kuvia käyttämällä voit havainnollistaa työohjeita monipuolisesti, säästää tekstin määrässä ja tukea koko työyhteisöä ohjaamiseen työpaikalla. Miten havainnollistan työprosessia kuvien avulla? Mitä välineitä minulla on käytettävänä kuvien työstämiseen, mitä minun tulee osata?

Työhönvalmennuksen teemapäivä: Kuvat työhönvalmennuksen tukena


11.6. tilaisuudessa keskitymme erityisesti tarjouksen tekemiseen ja kilpailutukseen valmistautumiseen liittyviin käytännön kysymyksiin.

Miten menestyn julkisten hankintojen kilpailutuksessa? - jatkotyöpaja


27.8.2019 Helsinki. Lämpimästi tervetuloa kolmanteen Uudenmaan työllistymisen ja kuntoutuksen järjestöjen tapaamiseen. Tilaisuudessa käsitellään tällä kertaa yhteishankkeita ja vaikuttavuutta.5.9.2019: Päivä tarjoaa kattavaa perustietoutta ja pohdintaa työhönvalmentajan osaamisen tuesta ja kehittämisestä. Päivässä käsitellään kattavasti, mitä tuettu työllistyminen on eri palveluna osana palvelujärjestelmäämme ja mitä lainsäädännön osaamista työhönvalmentajilla tulisi olla ja mitä tarkoittaa.13.-14.11.2019: Kaksipäiväinen seminaari tarjoaa sisältöä ajankohtaisista erityisryhmien työllistämisen kysymyksistä monipuolisesti työllistämiskentän eri asiantuntijaryhmille.