Tervetuloa Järjestöt kumppaneina työllisyyden edistämisessä -työpajaan Scandic Oulu Stationiin 31.3.2020. Tilaisuuden järjestävät Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja ELY-keskus, Vates-säätiö ja Pohjois-Pohjanmaan Sosiaali- ja terveysturvayhdistys.

PERUTTU Järjestöt kumppaneina työllisyyden edistämisessä -työpaja, Oulu


Päivän ohjelmassa on yhteisiä ajankohtaisiin teemoihin painottuvia kokonaisuuksia sekä monipuolinen tarjonta asiantuntijaryhmiä, joissa alan henkilöstö voi kehittää vuorovaikutteisesti oman työnsä sisältöjä.

PERUTTU Työllistämisen kehittämispäivä, Hämeenlinna
Vuoden ensimmäinen Työhönvalmennuksen teemapäivä 26.8.2020 keskittyy oman ohjausotteen työstämiseen, valmennuskeskeiseen työskentelytapaan ja miten oma ohjausotteeni vaikuttaa työnantajayhteistyöhön.Koulutuspäivät 2.-3.9.2020 tarjoavat kattavaa perustietoutta ajankohtaisista vammaisten työllistymisen kysymyksistä ja tuetun työllistymisen tilanteesta sekä kehittymissuunnista. Puhujina ja alustajina alan osaajia eri näkökulmista.Vates-päivä on sosiaalisen työllistämisen toimialan ajankohtaisiin teemoihin keskittyvä seminaari.Disability Employment Forum järjestetään 22.10.2020 Helsingissä yhteistyössä Mielenterveyden keskusliiton kanssa.

Disability Employment Forum


Vates-säätiön vuoden toiset Työllistämisen kehittämispäivät järjestetään 18. - 19.11.2020 Helsingissä. Seminaarissa on totuttuun tapaan yleisluentoja sekä vapaasti valittavia rinnakkaistyöryhmiä. Päivän teemana on Työelämän muutosten mahdollisuudet.