Siirry pääsisältöön

STEA:n avustusehdotuksen mukaan Vatesin viestintä vahvistuu

01.12.2017

Vates-säätiö saa vahvistusta viestintään, jos sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa STEA:n perjantaina 1.12. julkistaman avustusehdotuksen.

Säätiö haki yleisavustuksen korotusta nimenomaan viestinnän uusiin toimenpiteisiin ja olemassa olevien toimintatapojen kehittämiseen. Lisäpanostuksella voidaan lisätä viestintäresursseja sekä kohdentaa viestintää kentältä tulleiden pyyntöjen ja laajentuneen tarpeen mukaisesti.

- Olemme erittäin iloisia avustusehdotuksen linjauksesta. On hienoa, että STEA tukee juuri viestinnän tehostamista. Kaikkien palautteiden mukaan juuri aktiivisella viestinnällä voidaan merkittävästi tukea eri toimijoiden työtä osatyökykyisten henkilöiden työllistämiseksi. Lisäpanostus tulee ensi vuodesta lähtien lisäämään toimintamme näkyvyyttä, toteaa säätiön johtaja Jaana Pakarinen STEA:n avustusehdotuksesta.

Vates jatkaa vahvaa toimintaa STEA:n avustuksen tuella sekä kehittämis- ja verkostotyössä että KeKo-koordinaatiohankkeessa, joita avustusehdotuksessa myös edelleen tuetaan.