Siirry pääsisältöön

Vates järjestää opintomatkan Iso-Britanniaan 6.-9.11.2017

01.09.2017

Vates on järjestämässä opintomatkaa Iso-Britanniaan työllistämisyksiköiden ja sosiaalisten yritysten johtamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneille asiantuntijoille. Omakustanteisen opintomatkan suunnittelu etenee nyt ripeästi seuraavan alustavan toimintamallin, ohjelman, aikataulun ja kustannusrakenteen pohjalta.

Jokainen osallistuja varaa ja maksaa lennot ja majoitukset itse. Vates-säätiö ohjeistaa molemmissa tiedottamalla ohjelmaan sopivista kohtuuhintaisista vaihtoehdoista heti, kun ohjelma on lyöty lukkoon. Liikkuminen Iso-Britanniassa tapahtuu pitkälti julkisen liikenteen palveluita hyödyntäen ja mahdollisesti vuokra-autoilla, joiden kustannukset jaetaan. Näidenkin osalta Vates tekee ohjeistuksen etukäteen.

Lennot Helsingistä Lontooseen maksavat noin 200 eurosta ylöspäin, jos varaukset päästään tekemään ajoissa. Päälle tulevat tietysti kotimaan matkakulut niille, jotka eivät asu pääkaupunkiseudulla. Meno on su 5.11. illalla ja paluu to 9.11. illalla. Majoituskustannukset neljältä yöltä tulevat olemaan noin 400 euroa luokkaa per henkilö, riippuen lopullisesta ohjelmasta – Lontoo on kalliimpi kuin muut kohteet – ja siitä, majoittuuko yksin vai kahden hengen huoneessa. Muiden matkakustannusten taso riippuu erittäin paljon lopullisesta ohjelmasta, erityisesti siitä, kannattaako kaavailtua Walesin osuutta aikataulusyistä lopulta toteuttaa. Muut kustannukset eivät kuitenkaan tule nousemaan suuremmiksi kuin 100–200 euroa.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota pikaisesti yhteyttä kehittämispäällikkö Jukka Lindbergiin, jukka.lindberg(at)vates.fi. Häneltä saat myös lisätietoa suunnitelmasta. Tarkennettua tietoa ohjelmasta ja matkustusohjelmasta kaikille kiinnostuksensa ilmaisseille lähetetään 11.9. alkavalla viikolla.