Siirry pääsisältöön

Vatesin stipendi Telma-opiskelija Johannes Kekkoselle

01.06.2018

Vates-säätiö on myöntänyt stipendin ammatillisesta erityisoppilaitoksesta valmistuneelle Telma-opiskelija Johannes Kekkoselle, joka opiskeli Keskuspuiston ammattiopiston Arlan toimipaikassa.

Stipendi on tarkoitettu kannustimeksi työelämään siirryttäessä ja se myönnetään opiskelijalle, joka on opiskelunsa aikana osoittanut erityistä tahtoa ja motivaatiota opiskeluunsa, tähtäimenään työllistyminen.

Johannes Kekkonen on toiminut oman opetusryhmän Nuori Yrittäjyys -hankkeessa toimitusjohtajana. Johannes on toiminut ryhmän jäsenenä aina ystävällisesti ja muita auttaen. Opiskeluun sisältyvillä työelämäjaksoilla Johannes on toiminut täsmällisesti ja aktiivisesti. Erityistä asennetta Johannes on osoittanut työharjoittelussa kirjastossa, jossa hän on kehittänyt itselleen apuvälineen aineiston aakkostamisen tueksi. Kirjasto on ottanut tämän käyttöön laajemminkin tukemaan työntekijöitä, joilla on haasteita luku- tai kirjoitustaidossa.

Vates onnittelee vastavalmistunutta!

Kuvassa koulutuspäällikkö Teija Mikkonen ja opiskelija Johannes Kekkonen, Keskuspuiston ammattiopisto, Arlan toimipaikka