Siirry pääsisältöön

Vatesin artikkelikokoelma Ilmiöitä osatyökykyisyyden ympäriltä on ilmestynyt

31.01.2022

Ilmiöitä-kirjan kansikuva, jossa 11 henkilön piirroskuvat. Ilmiöitä osatyökykyisyyden ympärillä -artikkelikokoelma on työllisyydenhoidon ammattilaisten työn sisältöjen ja kollegiaalisten keskustelujen pohjalta rakentunut kokonaisuus. Artikkelikokoelma tarjoaa uusia näköaloja osatyökykyisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden työllistymisen edistämisen maailmaan.

Artikkelikokoelma on tehty Vates-säätiön kehittämistoiminnan näkökulmasta. Se pureutuu laajasti työn, työkyvyn, tuen ja ohjauksen, työllistymisen ja työssä pysymisen kysymyksiin. Fokus on työllistymiseensä tukea tarvitsevissa ihmisissä ja heitä eteenpäin tukevissa ammattilaisissa.

Teoksen tarkoitus on auttaa hahmottamaan työllisyydenhoidon kokonaiskuvaa. Sitä voi hyödyntää esimerkiksi johdatuksena toimialalle, tai sen avulla voi paneutua ammattilaisten työotteeseen ja työn sisältöihin. 

Ilmiöitä osatyökykyisyyden ympärillä -artikkelikokoelma ilmestyy vain painettuna. Sen hinta on 20 euroa + postituskulut.

Tilaa julkaisu kirjatilauslomakkeella 

Kommentointi

Huom. Kommentin jättämällä yhteystietosi, myös sähköpostiosoite, eivät tule Vatesin tietoon. Jos toivot Vatesilta vastausta kommenttiisi, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi kommentin kera myös seuraavaan osoitteeseen:kati.savela-vilmari(at)vates.fi Kiitos!