Siirry pääsisältöön

Vates-säätiö hakee hallintovastaavaa

14.03.2024

Olisitko Sinä työyhteisömme uusi hallintovastaava?

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviisi hallintovastaavana kuuluu säätiön HR- ja ICT- tehtävät, taloushallintoa, hallinnon ’sihteeri’tehtäviä sekä rajattuja viestinnän kokonaisuuksia. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

Työnkuvaa on mahdollista kehittää oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Hakijalta odotamme

Jos sinulta löytyy soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi tradenomin tutkinto, on koulutustasosi sopiva.

Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä on suuri etu. Sinulla tulisi olla kokemusta ainakin HR-tehtävistä, taloushallinnon perusteista, ICT-taitoja sekä käyttäjäkokemusta yleisimmistä Office -työkaluista. Arvostamme kehittämistyön tuntemusta ja erittäin vahvaa oma-aloitteisuutta, itsenäistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia.

Tehtävää täytettäessä erityiseksi eduksi katsotaan kokemus järjestökentän toiminnasta ja ymmärrys työllisyydenhoidon palvelurakenteesta. Hyvä suullinen ja kirjallinen taito ovat myös vahva etu tehtävän hoitamisessa.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Palkka on Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukainen, vaativuusryhmä 4. Voit esittää myös palkkatoiveen.

Tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden kurkistaa työllisyydenhoidon kentän uudistuksiin sekä työskentelyyn valtakunnallisessa asiantuntijaorganisaatiossa. Vatesissa on kattavat työsuhde-edut ja työterveyshuolto sekä hybridityöskentelyn malli. Työyhteisö on innostunut, kannustava ja huumorintajuinen. Työpaikka sijaitsee Helsingin Oulunkylässä hyvien liikenneyhteyksien varrella. www.vates.fi.

Hakemuksen liitteineen voit toimittaa osoitteeseen hallinto@vates.fi 28.3.2024 mennessä. Viestin otsikkona Hallintovastaava. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa Vates-säätiön toimitusjohtaja Jaana Pakarinen puhelimitse, torstaina 21.3.2024 klo 9.00-10.00 ja maanantaina 25.3.2024 klo 15.00-16.00. Tiedustelut myös sähköpostitse, jaana.pakarinen@vates.fi

Vates-säätiö sr on osatyökykyisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden työllistymistä edistävä asiantuntijaorganisaatio. Visionamme on, että erityistä tukea työssään tarvitsevilla henkilöillä on tasavertaiset oikeudet ja käytännön mahdollisuudet työn tekemiseen.

Kommentointi

Huom. Kommentin jättämällä yhteystietosi, myös sähköpostiosoite, eivät tule Vatesin tietoon. Jos toivot Vatesilta vastausta kommenttiisi, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi kommentin kera myös seuraavaan osoitteeseen:kati.savela-vilmari(at)vates.fi Kiitos!