Siirry pääsisältöön

Yksi ihminen, kohtaaminen tai tapahtuma voi muuttaa elämän suuntaa

09.04.2024

Kutsumme työelämän ulkopuolella olevat ja vaikuttajat keskustelemaan elämää muuttaneista kohtaamisista Erilaiseen mingleen ti 25.6.2024 klo 13 alkaen.

Jo yksi kohtaaminen voi muuttaa työelämän ulkopuolella olevan elämän suntaa. Tämä käy ilmi Työttömien ay-jäsenien ja sen yhteistyökumppaneiden yhdessä keräämästä kokemusaineistosta, että jo yksittäinen kohtaaminen voi muuttaa työelämän ulkopuolella olevan elämän suuntaa. Kahdeksatta kertaa osana Porin SuomiAreenaa järjestettävää Erilaista mingleä teemoittavat tänä vuonna kokemukset siitä, kuka tai mikä oman elämän suuntaa on muuttanut ja tuonut toivoa omaan tilanteeseen.

Osallistu materiaalin keräämiseen! Kysely näistä kokemuksista ja kiitollisuudesta on auki tämän linkin takana!

Erilainen mingle -kohtaamistapahtumassa kuullaan kokemusasiantuntijoiden keskustelun lisäksi punkbändi Komplikaatiota ja nähdään maailman ensiesitys lukudraamasta (K)Uudesti syntynyt - tarinoita työttömyydestä, jonka esittää näyttelijä Marjaana Maijala. Tarjolla on soppatykkilounas noin klo 14.30.

Erilaisen minglen järjestävät Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys, Kirkkohallitus, FinFami ry, Kirkko Porissa, Ohjaamo, Vates-säätiö, Tukiranka ry sekä lähes kymmenen muuta järjestötoimijaa.

Erilainen mingle SuomiAreenassa tiistaina 25.6.2024 kello 13-15 Keski-Porin kirkossa (Hallituskatu 1 a, 28100 Pori). Tapahtumaa ei striimata. Noudatamme tapahtumassa turvallisen tilan periaatteita ja pyrimme esteettömyyteen. Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja tapahtumasta:
Toiminnanjohtaja Peppi Tervo-Hiltula, Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry
p. 040 350 2094 tai peppi.tervo-hiltula@tatsi.fi
www.tatsi.fi/erilainen-mingle/

Kommentointi

Huom. Kommentin jättämällä yhteystietosi, myös sähköpostiosoite, eivät tule Vatesin tietoon. Jos toivot Vatesilta vastausta kommenttiisi, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi kommentin kera myös seuraavaan osoitteeseen:kati.savela-vilmari(at)vates.fi Kiitos!