Miten menestyn julkisten hankintojen kilpailutuksessa? Helsinki

23.10.2018 - 23.10.2018

Aika: 23.10.2018 klo 9.30 - 15.00
Paikka ja aika: Aluekeskus Oltermanni, Oltermannintie 8, Helsinki

Osallistumismaksu: 50 euroa sisältäen kahvitarjoilut ja lounaan.

Kohderyhmä:
Koulutus on suunnattu erityisesti työllisyyspalvelujen tuottajille, mutta myös muille hankinta-asioista ja niiden kilpailutuksesta kiinnostuneille ja niiden tuntemusta työssään tarvitseville.

Tavoite:
Koulutuksella on kaksi päätavoitetta: kehittää omaa palvelutuotantoa ja muuta toimintaa niin, että kilpailutuksiin mukaan pääseminen on mahdollista. Tähän kytkeytyy myös asiakasohjaukseen liittyvät kysymykset. Toinen tavoite on oppia tarjousten tekemisen prosessia ja käytäntöjä.

Koulutuksessa nostetaan esiin hankintalain periaatteet ja sen laatukriteerit. Tilaisuudessa käydään läpi mitä hankintayksiköt odottavat työllisyyspalvelujen tuottajilta, myös järjestötoimijoilta. Koulutus nostaa keskusteluun hankintaprosessin kokonaisuudessaan sekä hankkijan että tuottajan näkökulmasta ja siihen liittyvät toiminnot. Esittelemme onnistuneita työllistämismalleja ja listaamme niitä elementtejä, mitä kilpailukykyisen tarjouksen rakentaminen edellyttää.

Kouluttajina ovat mm.
- lakimies Kirsi Väätämöinen, SOSTE
- projektisuunnittelija Marko Harapainen, Helsingin kaupunki / SIEPP
- kehittämispäällikkö Jukka Lindberg, Vates-säätiö

Tarkka ohjelma julkistetaan sivuillamme viikolla 38. Tilaisuus on osa Vates-säätiön omaa kehittämistoimintaa ja suunnattu säätiön verkostoille ja sidosryhmille.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Jukka Lindberg, jukka.lindberg(at)vates.fi, 040-541 9493

takaisin tapahtumiin