Siirry pääsisältöön

Tuokio tutkimuksesta, osa 2: Vammaiset henkilöt liikunta-alan tehtävissä ja Ohjaamoista elämässä eteenpäin

07.12.2023 - 07.12.2023

Aika: 7.12 klo 9-10.30

Paikka: Teams

Kenelle: Vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden tutkimustiedosta kiinnostuneille esim. järjestöissä, kuntien työllisyyspalveluissa, nuoriso- ja sosiaalityössä ja oppilaitoksissa.

Mitä hyödyt: Kuulet ajankohtaisista tutkimuksista niiden tekijöiltä ja pääset kysymään ja keskustelemaan sisällöistä heidän kanssaan.

Hinta: Tilaisuus on maksuton. 

Tervetuloa Vatesin viestintäverkoston tilaisuuteen kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista tutkimusaiheista.

Kati Kauravaara kertoo Suomen Paralympiakomitealle tekemästään kartoituksesta, jonka tavoite oli selvittää vammaisten henkilöiden toimimista työntekijöinä, luottamushenkilöinä ja opiskelijoina liikunta-alan oppilaitoksissa ja liikuntajärjestöissä liikuntajärjestöissä ja kannustaa pohtimaan vammaisten henkilöiden osallisuuden toteutumisen esteitä omassa organisaatiossa.

Vammaiset henkilöt työntekijöinä, luottamushenkilöinä ja opiskelijoina liikunta-alan oppilaitoksissa ja liikuntajärjestöissä (aukeaa uuteen välilehteen)

Teemu Vauhkonen, THL ja Antti Latvala, Helsingin yliopisto tarkastelivat rekisteriaineistojen avulla Ohjaamo-asioinnin yhteyttä nuorten työssäoloon, opiskeluun, palkkatuettuun työhön osallistumiseen sekä toimeentulotuen asiakkuuteen 0-3 vuoden aikavälillä.

Ohjaamon jälkeen - tutkimus Ohjaamon asiakkaina olleiden nuorten siirtymistä ja toimeentulotuen saannista (aukeaa uuteen välilehteen)

Aika näyttää: Tutkimus Ohjaamoiden vaikutuksista (aukeaa uuteen välilehteen)

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu viimeistään 5.12. klo 12 mennessä!

Ilmoittautuminen (aukeaa uudella välilehdellä)


Lisätietoa:

Viestintävastaava Kati Savela-Vilmari

kati.savela-vilmari(at)vates.fi

puh. 044 587 9568

takaisin tapahtumiin