Vates-säätiö ja KeKo-hanke SuomiAreenassa 18.-20.7.

18.07.2018 - 20.07.2018

Vates-säätiö ja säätiön KeKo - kehittämisen koordinaatiohanke kutsuvat Sinut viettämään aikaa, tutustumaan ja keskustelemaan vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden työelämäosallisuudesta Poriin, SuomiAreena-tapahtumaan. Tapahtuma on samaan aikaan Pori Jazzin ja Asuntomessujen kanssa - vipinää riittää!


Tutustu KeKon illanvieton ohjelmaan Satakunnan Yhteisökeskuksessa

 18.7. kello 18-20 ja ilmoittaudu!

Tervetuloa myös SuomiAreenan Kansalaistorille, jossa Vates-säätiöllä on to-pe 19.-20.7. paikka numero 48, joka on Porin kävelykadun varrella. Mukana myös mm. Rauman Seudun Työnhakijat ry. Tutustu ohjelmaan alta.

Kaaos Company esiintyi SuomiAreenan Torivartissa viime kesänä. Sen kahta tanssijaa haastateltiin MTV:n SuomiAreena-koosteeseen televisioon. Kuva: Kati Savela

Kansalaistorin ohjelma


Erilainen mingle - kuuntele, keskustele, nauti ruuasta

Vates on ollut järjestämässä myös kolmatta kertaa Erilainen mingle -tapahtumaa, joka on maanantaina 16.7. Keski-Porin kirkossa. 

Mitä turvallisuus tarkoittaa ihmisille? Vastauksia etsivät Erilaisessa minglessä mielenterveyskuntoutuja, uudet suomalaiset, piispa, työttömät, kansanedustaja ja meistä jokainen.

Aika: maanantaina 16.7.2018 kello 16 - 18.
Paikka: Keski-Porin kirkko, Hallituskatu 1

Tarjolla on kiinnostavien puheenvuorojen ja kohtaamisten lisäksi herkullista hävikkiruokaa sekä nuorten muusikkojen iloa.
Tilaisuuden avaa Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala. Juontajana on kansanedustaja, toimittaja Timo Harakka.

Tilaisuuden järjestävät Tatsi ry, Suomen evankelisluterilainen kirkko, Suomen sosiaali ja terveys SOSTE ry, Mielenterveyden keskusliitto, Vates-säätiö sr ja Porin Mielenterveysyhdistys Hyvis, Porin Klubitalo Sarastus ja Satakunnan Yhteisökeskus.

takaisin tapahtumiin