Vates-säätiö ja KeKo-hanke SuomiAreenassa 18.-20.7.

18.07.2018 - 20.07.2018

Vates-säätiö ja säätiön KeKo - kehittämisen koordinaatiohanke kutsuvat Sinut viettämään aikaa, tutustumaan ja keskustelemaan vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden työelämäosallisuudesta Poriin, SuomiAreena-tapahtumaan. Tapahtuma on samaan aikaan Pori Jazzin ja Asuntomessujen kanssa - vipinää riittää!


Tutustu KeKon illanvieton ohjelmaan Satakunnan Yhteisökeskuksessa

 18.7. kello 18-20 ja ilmoittaudu!

Tervetuloa myös SuomiAreenan Kansalaistorille, jossa Vates-säätiöllä on to-pe 19.-20.7. paikka numero 48, joka on Porin kävelykadun varrella. Mukana myös mm. Rauman Seudun Työnhakijat ry. Tutustu ohjelmaan alta.

Kaaos Company esiintyi SuomiAreenan Torivartissa viime kesänä. Sen kahta tanssijaa haastateltiin MTV:n SuomiAreena-koosteeseen televisioon. Kuva: Kati Savela

Kansalaistorin ohjelma


Erilainen mingle - kuuntele, keskustele, nauti ruuasta

Vates on ollut järjestämässä myös kolmatta kertaa Erilainen mingle -tapahtumaa, joka on maanantaina 16.7. Keski-Porin kirkossa. 

Mitä turvallisuus tarkoittaa ihmisille? Vastauksia etsivät Erilaisessa minglessä mielenterveyskuntoutuja, uudet suomalaiset, piispa, työttömät, kansanedustaja ja meistä jokainen.

Aika: maanantaina 16.7.2018 kello 16 - 18.
Paikka: Keski-Porin kirkko, Hallituskatu 1

Tarjolla on kiinnostavien puheenvuorojen ja kohtaamisten lisäksi herkullista hävikkiruokaa sekä nuorten muusikkojen iloa.
Tilaisuuden avaa Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala. Juontajana on kansanedustaja, toimittaja Timo Harakka.

Tilaisuuden järjestävät Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto, Mielenterveyden keskusliitto ry, Porin kulttuuripaja Lumo, Klubitalo Sarastus, Porin mielenterveysyhdistys Hyvis, SOSTE - Suomen sosiaali ja terveys ry, Suomen evankelis-luterilainen kirkko, Tatsi - työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry, Vates-säätiö sr ja Veikkaus

takaisin tapahtumiin