Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Mobiilivideokoulutus viestijöille, Helsinki

08.11.2018 - 08.11.2018

Päivän mittaisessa koulutuksessa käydään läpi mobiilivideoinnin perusteita.

Aika: 8.30 - 16.00
Paikka: Vates-säätiö, Oltermannintie 8, 2. krs:n neuvotteluhuone

Vinkkejä kuvaamiseen mobiililaitteella ja kuvausharjoitus, jonka jälkeen editointi Premiere Clip -sovelluksella. Sovellus toimii Android- ja iPhone-laitteilla. Lopuksi videot jaetaan YouTubessa. Käymme läpi myös videoiden julkaisua Instagram-sovelluksessa. 

Ennakkotehtävänä on Premiere Clip -sovelluksen lataaminen puhelimeen (tai tablettiin) ja tilille rekisteröityminen ja YouTube-tilin luominen. Voit käyttää organisaatiosi tai omia tilejäsi. Mieti myös, millaisen videon haluat kuvata ja tarvitaanko siihen esim. ulkopuolista henkilöä, kuten haastateltavaa. 

Aloitamme kello 8.30 aamupalalla ja lyhyellä esittelykierroksella, opetus alkaa kello 9. Päivän puolivälissä pidämme puolentoista tunnin tauon, jolloin nautitaan lounas alakerran ravintolassa (sisältyy hintaan) ja kuvaamme omat videot. Myös aiemmin kuvattua materiaalia voi käyttää. 

Toivomme, että videon aihe liittyisi osatyökykyisten työllistämiseen tai työelämään, kuten henkilöön työtä tekemässä, saavutettavuuteen tai työhönvalmentajan haastatteluun.  Vates-säätiö kokoaa tehdyistä videoista listan omalle YouTube-kanavalle (vapaaehtoinen).

Kouluttajana on mediatekniikan insinööri Jarmo Siira, jolla on yli 10 vuotta kokemusta järjestötyöstä media-, tieto- ja koulutustehtävissä. Innokas valokuvaaja, joka voitti Vuoden matkakuva 2014 -kisan.

Hinta: 50 euroa, sisältää aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin
Kenelle suunnattu: Viestijät tai muut viestintää tekevät, jotka haluavat käyttää mobiilivideoita työssään.
Mukaan mahtuu 14 henkilöä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 6.11.

Ilmoittaudu tästä (linkki aukeaa uuteen välilehteen) 

Lisätietoa: Kati Savela, kati.savela(at)vates.fi, p. 044 587 9568

Vatesin koordinoima viestintäverkosto

takaisin tapahtumiin