Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Tuettu työllistyminen ja työllistymisen tukipalvelut - seminaari

02.12.2016 - 02.12.2016

Paikka: Aluekeskus Oltermanni, Auditorio, Oltermannintie 8, Helsinki

Vammaisten oikeuksien yleissopimuksen ratifioinnin ja tuetun työllistymisen 30-vuotisjuhlien johdosta järjestää Vates-säätiö Kansainvälisen vammaisten päivän kynnyksellä 2.12.2016 koulutusseminaarin. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Wellabled Oy:n kanssa. Tapahtuma on suunnattu järjestöjen, kuntien ja kaupunkien työllistymisen tukipalveluja tuottavien yksiköiden johtajille, esimiehille ja työntekijöille.

Koulutusseminaari tarjoaa kattauksen työllistymisen tukipalveluista sekä niitä ohjaavasta lainsäädännöstä, vastuunjaosta ja palvelujen tuottamisesta. Vastaavanlainen palvelurakenteita koostava ja kuvaava seminaari on tarkoitus jatkossa toteuttaa osana Vatesin koulutustarjontaa.

Ohjelmarunko keskittyy aamupäivän osalta tutkailemaan tuetun työllistymisen virstanpylväitä, kohokohtia ja käänteentekeviä vaiheita käytännöissä ja palvelurakenteissa. Iltapäivällä saavat puheenvuoron ammatillisen kuntoutuksen ja sosiaalisen työllistämisen toimijat. Alustuksissa ja keskusteluissa rakennamme kokonaiskuvaa palvelujärjestelmästä ja pohdimme yhdessä, mitkä ovat seuraavat tarvittavat kehittämisaskeleet.

Hinta: Koulutuspäivän hinta on 50 € sisältäen kahvitarjoilut. Lounas on omakustanteinen.

Ohjelma    Ohjelma pdf-muodossa

Ilmoittautuminen: Viimeinen ilmoittautumispäivä 18.11.2016

Ilmoittautumislomake

Lisätietoja:
Kaija Ray, 0440 724 944, kaija.ray(at)vates.fi

takaisin tapahtumiin