Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Työhönvalmennuksen teemapäivä - Ratkaisukeskeinen työtapa työhönvalmentajan työssä

16.08.2017 - 16.08.2017

Aika: keskiviikko 16.8.2017 kello 9.00-12.00
Paikka: Vates-säätiö, Oltermannintie 8, 00620 Helsinki (Käpylän aseman lähellä)

Tavoite: Saada konkreettisia työkaluja oman työn arkeen ratkaisukeskeisestä työtavasta työhönvalmentajan työn arjessa. Työstää omaa asiakascasea ja saada tähän uusia näkökulmia.

Mitä ratkaisukeskeinen työtapa tarkoittaa käytännössä työhönvalmentajan työssä? Miten se todentuu asiakastyössä sekä asiakkaalle että sinulle valmentajana? Tuo oma asiakascase mukanasi ja työstetään yhdessä työtapaa ratkaisukeskeiseksi. Päivä on hyvin sidottu työhönvalmentajan työn omaan arkeen.

Iltapäivä jatkuu Työhönvalmennuksen kehittämisryhmän työskentelyllä. Voit osallistua teemapäivän molempiin osioihin tai vain toiseen.

Aamupäivä on maksullinen (30€) ja iltapäivän osioon osallistuminen on ilmaista. Ilmoittaudu molempiin tai vain toiseen osioon viimeistään 11.8.2017 mennessä oheisella lomakkeella. Ilmoittautumislomake

Tilaisuuden järjestää Vates-säätiön kehittämiskoordinaattori Anne Korhonen. Teemapäivän aamun osio järjestetään yhteistyössä Wellabled Oy:n kanssa, josta päivässä on mukana ratkaisukeskeisen ajattelu- ja työtavan asiantuntija Suvi Pikkusaari.

Tervetuloa mukaan!

Päivän ohjelma

takaisin tapahtumiin