Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Työllistämisyksiköiden toimintaedellytykset tulevaisuudessa -työpaja

23.09.2020 - 23.09.2020

Tervetuloa verkkotyöpajaan!

Aika: keskiviikko 23.9.2020 klo 13.00 - 15.00
Paikka: Teams, osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille

Työllisyyspolitiikassa ja välityömarkkinoilla on tapahtumassa merkittäviä uudistuksia. Hallitusohjelmaan sisältyvät yhteiskunnallisten yritysten ja välityömarkkinoiden toimintaedellytysten kehittäminen (joista jälkimmäinen uutisoitiin budjettiriihen yhteydessä ”Välityömarkkinoilla työllistämisen Suomen mallina”) ja hankinnoilla työllistymisen vauhditusohjelma sekä palkkatukiuudistus. Ne tulevat muokkaamaan toimialaa ja sen toimintaedellytyksiä suuresti.

Verkkotyöpajassa keskustellaan työllistämisyksiköiden toimintaedellytyksistä osallistujien kokemuksiin ja näkemyksiin pohjautuen. Tilaisuuden alustajina ja keskustelun johdattelijoina toimivat Anne Kallio, joka tutki v. 2019 - 2020 Vates-säätiössä kuntien työllistämispalveluiden vaikuttavuutta Kunnallisalan kehittämissäätiön rahoituksella, sekä Jukka Lindberg, joka esittelee näkökulmia työhön integroivan yhteiskunnallisen yrittämisen, työpankkimallin, Ruotsin Samhall-mallin ja hankinnoilla työllistämisen tulokulmista.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti Työllistämisyksiköiden johdon kehittämisryhmälle, mutta sinne ovat tervetulleita myös muut aiheesta kiinnostuneet.

Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja:
kehittämispäällikkö Jukka Lindberg
jukka.lindberg(at)vates.fi
puh. 040 541 9493

takaisin tapahtumiin