Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Vates-päivä

01.10.2020 - 01.10.2020

Tervetuloa Vates-päivään 1.10.2020!

Aika: torstai 1.10.2020
Paikka: tilaisuus toteutetaan etänä, linkki lähetetään ilmoittautuneille

Vates-päivä on sosiaalisen työllistämisen toimialan ajankohtaisiin teemoihin keskittyvä seminaari. Se järjestetään tänä vuonna verkossa 1.10.2020.

Keskitymme erityisesti työn murrokseen ja pohdimme yhdessä toimialan asemaa työelämän muutoksen tuulissa.

Päivän teemana on Tulevaisuuden työ – kaikille avoimet työmarkkinat.

Aamupäivällä paneudumme ajankohtaisiin ilmiöihin ja kansainvälisten virtausten vaikutuksiin esimerkiksi päätöksenteossa. Kuulemme hallitusneuvos Liisa Heinoselta (TEM) EU-tason kuulumisia. Asiantuntija Anni Kyröläinen (TEM) puolestaan avaa tarkemmin työ- ja elinkeinoministeriön yhdenvertaisuusselvitystä sekä pohtii työn muutosta erityisesti vammaisten henkilöiden kannalta.

Iltapäivän osio alkaa käytännönläheisillä tietoiskuilla, joissa nostetaan esille kentällä tällä hetkellä tehtävää kehittämistyötä. Digitaalisia ratkaisuja syntyy vauhdilla, nuorten tavoittaminen niin ikään edellyttää uudenlaisia välineitä. Työllistymisen tueksi tarvitaan myös työnantajayhteistyöhön joustavia tapoja. Julkiset hankinnat olisi nähtävä osana strategista johtamista. Näistä kaikista teemoista saat pikaiset katsaukset!

Lopuksi paneudumme vielä työllistämisyksiköiden liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisen menestystekijöihin. Päivän päättää tutkimuksellinen näkemys siitä, millaiseen suuntaan työmarkkinat ovat kehittymässä ja miten vammaiset ja osatyökykyiset löytävät sieltä paikkansa jatkossakin.

Tule mukaan pohtimaan, miltä tulevaisuus näyttää!

Päivän aikana luovutetaan Tulisielu-tunnustus.


 

Kohderyhmä

Tapahtuma sopii sisällöltään työllisyyspalvelujen kehittäjille ja tuottajille. Muun muassa esimiehet, kehittäjät, hanketyöntekijät ja hankkeita suunnittelevat asiantuntijat saavat työhönsä uutta perspektiiviä. Ohjelma soveltuu myös työelämän tutkijoille.


 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Vates-päivän ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu. Voit tutustua ohjelmaan ja ilmoittautua mukaan Vates-päivän nettisivuilla.

Vates-päivän nettisivuille


Hinta

  • 60 € Vates-säätiön taustayhteisöjen työntekijät
  • 70 € perushinta

 

Lisätietoja

kehittämispäällikkö Kaija Ray
kaija.ray(at)vates.fi
puh. 044 072 4944

järjestösihteeri Meeri Riihelä
meeri.riihela(at)vates.fi
puh. 044 773 5708

takaisin tapahtumiin