Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Vates-päivät 15. - 16.5.2018 Helsinki

15.05.2018 - 16.05.2018

Aika: 15. - 16.5.2018
Paikka: Iiris-keskus, Marjaniementie 74, Itäkeskus, Helsinki

Jo 13. kerran järjestettävillä Vates-päivillä on jälleen tuhti annos ajankohtaisia keskustelunaiheita työllistämisestä.

Julkistamme päivillä välityömarkkinatoimijoiden yhteistyöryhmässä kehitetyn työllisyyspoliittisen mallin – tätä esitystä et kuule muualla!

Tapahtuman pääteema rakentuu yhteistyön ympärille. Tulevat rakenteelliset uudistukset palvelujen tuottamisessa ja järjestämisessä ovat asettaneet toimijat osin aivan uudenlaisen tilanteen eteen. Palvelujen osalta neuvottelukumppanit ovat joko uusia tai kokonaan vaihtumassa. Epävarmuuden jakaminen yhteisissä keskusteluissa on jatkuvaa. Yhteistyön tekemiseen kannustetaan, mutta mitä se tulee jatkossa tarkoittamaan? Yhteistyön tärkeyden kaikki tunnistavat ja tunnustavat, mutta mikä lopulta säilyy ja mikä muuttuu, mitä hyvää meidän tulee vahvistaa?

Tule saamaan vastauksia mikä yhteistyön tekemisessä on edelleen haastavaa, milloin se on mielekästä ja miten saavutamme yhdessä tekemällä järkeviä työllistymisratkaisuja!

Ohjelma on rakennettu nostamalla esiin sekä välityömarkkinatoimijoiden, kuntien että järjestöjen ääni sille, miten menestymme jatkossakin!

Kohderyhmä:
Vammaisten ja osatyökykyisten henkilöiden työllistämisestä kiinnostuneet ammattilaiset, asiantuntijat ja kehittäjät sekä poliittiset päätöksen tekijät.
Vates-päivien kakkospäivä on suunnattu erityisesti kuntien, TE-hallinnon, yksityisen sektorin ja järjestöjen työllistämistoimintaa tekeville ja kehittäville asiantuntijoille.

Vates-päivien tapahtumasivulle

Lisätietoja sisällöstä:
kehittämispäällikkö Kaija Ray
kaija.ray (at) vates.fi
0440 724 944

takaisin tapahtumiin