Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Yhteiskunnallisen vaikuttavuuden laajentaminen

04.06.2020 - 04.06.2020

Tervetuloa kuulemaan yhteiskunnallisen vaikuttavuuden laajentamisesta!

Aika: 4.6.2020 klo 10-11
Paikka: Teams-kokous (ei vaadi sovellusta tai ohjelman asennusta), linkki lähetetään ilmoittautuneille

Miten voimme tuottaa yhteiskunnallisesti vaikuttavia ratkaisuja ja todentaa niitä uskottavasti? Millaisia mahdollisuuksia yhteiskunnallinen yrittäjyys voi tuoda järjestölle? Osallistu webinaariimme vaikuttavuuden kehittämisestä ja saa konkreettisia työkaluja vaikuttavuuden johtamiseen ja uusien toimintamallien etsimiseen!

Arvo.

Webinaarissa pureudumme toiminnan yhteiskunnallisen vaikuttavuuden laajentamiseen Arvoliiton vaikuttavuusasiantuntija Katja Anoschkinin johdolla. Hyvän Mitta -hankkeessakin vaikuttanut Anoschkin jakaa oppeja ja kokemuksia siitä, miten oman toiminnan yhteiskunnallista vaikuttavuutta voi lähteä todentamaan ja miten laajentaa toiminnan vaikuttavuutta.

Tilaisuus on maksuton.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Vates-säätiön viestintäverkosto ja Arvoliiton Impact Startup -kiihdyttämö.


Tunnin aikana käymme läpi:

  • Yhteiskunnallisen vaikuttavuuden johtamista
  • Yhteiskunnallisen yrittäjyyden mahdollisuuksia yhdistyksen vaikuttavuuden laajentamisessa
  • Arvoliiton ilmaisen Impact Startup – vaikuttavuuskiihdyttämön tarjoamia mahdollisuuksia järjestöjen näkökulmasta

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittauduthan viimeistään 2.6.2020.

Ilmoittaudu tästä (linkki aukeaa uuteen välilehteen)


 

Impact Startup

Impact Startup on viiden kuukauden kiihdyttämöohjelma liiketoiminnalle, jolla ratkotaan yhteiskunnallisia haasteita. Ohjelmaan valitut toimijat saavat koulutusta yhteiskunnallisen vaikuttavuuden suunnitteluun, kehittämiseen ja mittaamiseen, intensiivivalmennusta henkilökohtaiselta yritysvalmentajalta ja verkostoja yhteistyökumppaneiden ja rahoittajien löytämiseen.

Elokuussa 2020 käynnistyvän Suomen ensimmäisen Impact Startup -vaikuttavuuskiihdyttämön teemana on työ. Nyt mukaan voivat hakea toimijat, jotka kehittävät liiketoimintaa, jonka tavoitteena on auttaa vaikeasti työllistyviä ihmisiä työllistymään. Palveluita tuottavat yhdistykset ja säätiöt ovat tervetulleita hakuun mukaan!

Impact Startup jatkaa Sitran aloittamaa vaikuttavuuskiihdyttämötyötä (2015—2019). Suomessa Sitran lisäksi kumppaneita ovat Y-Säätiö, Invalidisäätiö ja Tradeka. Impact Startupia Suomessa pyörittävä Arvoliitto työstää yhdessä TEM:n Vaikuttavuusinvestoimisen osaamiskeskuksen kanssa yhteiskunnallisen hyödyn mallinnusta osatyökykyisten työllistymisen edistämisestä. Mallinnusta hyödynnetään Impact Startupissa. 

Lisätietoa:
www.impactsartup.fi (linkki aukeaa uuteen välilehteen)


Lisätietoja tilaisuudesta:

viestintävastaava Kati Savela-Vilmari
kati.savela-vilmari(at)vates.fi
p. 044 587 9568

takaisin tapahtumiin